Wpis z mikrobloga

O co wam chodzi z tym Starfieldem? Ja się jaram wygląda to bardzo dobrze, a że będzie zabugowane to było wiadomo, przecież to Bethesda. Nie wiem czego się spodziewaliście, God Of War w kosmosie?

#xbox #starfield
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ItsyBitsyPajonk: no ale ze wszystkimi grami bethesdy tak jest, skyrim mimo to jest świetne, a silnik niby mają "nowy" ( ͡° ͜ʖ ͡°). Jak dla mnie wyglądało to ładnie, oczywiście przepaść w porównaniu np do gearsów czy TLOU jeżeli chodzi o animację i silnik ale jak będzie otwarty świat coś jak w skyrimie to będzie dobrze.
  • Odpowiedz
@mattz_: Nie wiem o co chodzi. Pewnie zazdrości konkurencji, że nie zagrają. Gra jest taka jaka miała być czyli bethesda bugi, silnik gry podrasowany nawiązania na świata bethesdy. Z pewnością będę grać w premierę. Hejt na f76 też był, a ciągle wydają dodatki i nie brakuje ludzi do gry.
  • Odpowiedz
  • 1
@mattz_ Mi się podoba. Dostałem nawet więcej nic się spodziewałem. Bo budowy statków i tak dużej ilości planet się nie spodziewałem.
  • Odpowiedz
@mattz_: Ludziom chodzi o to, że po premierze Fallouta 76 przyszedł raczej czas, by przestać wybaczać czyste niedbalstwo argumentem "bo to Bethesda". Oczekują niemałych pieniędzy za grę, to powinno oczekiwać się jakości. Cyberpunk został zmieszany z błotem za stan techniczny, zaś produktom Bethesdy zawsze takie rzeczy uchodzą "bo to Bethesda".
  • Odpowiedz
tak dużej ilości planet

@Variv: tutaj pewnie z 30 będzie ciekawych a reszta to kopie z małymi zmianami, ale i tak będzie dużo zwiedzania
  • Odpowiedz
Cyberpunk został zmieszany z błotem za stan techniczny, zaś produktom Bethesdy zawsze takie rzeczy uchodzą "bo to Bethesda".

@Eladraan: O nie nie nie cyberpunk to było jawne kłamstwo, a po bethesdzie wiadomo czego można się spodziewać. I to nie jest że się im wybacza tylko to jest ważna informacja zakupowa że wiesz czego się spodziewać a nie sprzedają ci marzenia.
  • Odpowiedz
  • 1
tak dużej ilości planet

@Variv: tutaj pewnie z 30 będzie ciekawych a reszta to kopie z małymi zmianami, ale i tak będzie dużo zwiedzania

@mattz_ pewnie tak, planety jako farmy pod surowce itp
  • Odpowiedz
@Eladraan: Na razie nie mogę powiedzieć poniewaz nie sprawdziłem gry. CP przeszedłem, były dobre momenty ale nie dostałem tego co obiecywali. Jak w Starfield też tego nie będzie to przyznać Ci rację.
  • Odpowiedz
@mattz_: No to jeśli tak pasuje Tobie kupowanie gier, w których twórcy mają podejście "modderzy naprawią", to kupuj na premierę i czekaj na te mody naprawiające grę. Mnie to niespecjalnie motywuje do kupna na premierę a tym bardziej na do zamówień przedpremierowych. Nie jest też tak, że jestem jakimś hejterem Beth, bo w same TESy zagrywam się od szczenięcych lat i sentyment mam spory.
  • Odpowiedz
@Eladraan: Ogram w GP pewnie więc dużo nie stracę ( ͡° ͜ʖ ͡°), no ale jest w tym racja i rozumiem w czym problem. W erze wysoko postawionej poprzeczki chciałoby się żeby każda gra była dopieszczona technicznie, niestety w niektórych przypadkach jest jak jest mi na szczęście małe problemy nie przeszkadzają jeżeli reszta będzie działać dobrze. Mam nadzieje że to w miarę dowiozą bo zapowiada się
  • Odpowiedz
@mattz_: I to jest zdrowsze podejście. Krytyka w necie to raczej próba studzenia hypu. No i ondosiłem się głównie do technicznej strony ich gier, bo to co Beth robi z lore tesowym, to jest dyskusja na całe miesiące dyskusji.
  • Odpowiedz
  • 1
@rumapark: A Todd kłamczuszek Howard nie obiecuje gruszek na wierzbie? Przecież to pinokio gamedevu jest.

@Eladraan Za duzo podczas tej prezentacji to nie obiecywał. Pokazali tylko grę i tyle.
  • Odpowiedz