Wpis z mikrobloga

Tego można było się spodziewać, macie swoje gamepassy czy inne abonamenty, ale tak to jest jak się pompuje balonik, dlatego wolę kupić normalnie grę jak człowiek i to taka która rzeczywiście jest warta swojej ceny, a tak to taki #microsoft czy inne #sony się chwalą ile to studiów nie kupili, co oni nie tworzą a jak przyjdzie co do czego to pokażą masę indyków i 2 gry gdzie jedna chodzi w jakiś 20 fps, dla mnie dobra gra za 270zl>gamepass za 4 zł
#xbox #ps4 #ps5 #pcmasterrace
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@M4A1Q123
@MZ23
@muse
@NielegalneKretowisko
Rynek gier w obecnych czasach to jest jedna wielka patologia, i to my gracze do tego doprowadziliśmy, już pomijam, maści gównianych DLC i skinów oraz wychodzące buble gdzie to żadnej kontroli jakości nie przeszło (mam tu na myśli gry AAA), ale nie ma tej innowacyjności, ciągle to samo, o ile fabuła może być wspaniałą i wciągająca a grafika coraz ładniejsza nie ma żadnych nowych
  • Odpowiedz
@malyyoda: Mam xgp mam ps now i inne usługi. Zadowolony jestem z każdej usługi. Sony oferuje gry single, MS oferuje gry coop/multi. Obecnie obie firmy próbują robić gatunki konkurencji. Zapowiada się wyśmienicie do pogrania ze znajomymi w redfall i w końcu pełna wersja grounded. Forza dlc też niczego sobie, ale prawdziwa rewolucja w FM... Chyba nie ma żadnej obecnie gry wyścigowej którą można porównywać. Starfield wygląda tak jak myślałem czyli
  • Odpowiedz