Szukam sobie jakiegos fajnego rozwiazania na TV za granica i mysle o #android dongle + #kinomaniak. Ktos mial jakies z tym doczynienia? jak chodzi #flash? czy sie zacina? podobno mozna tez jakas wtyczke zainstalowac i bedzie chodzil #weebtv. Jesli ktos ma takie urzadzonko w domu to prosilbym o porade na co zwrocic uwage.
@elmyn: Na tablecie ze słabszym prockiem dość dobrze chodzi XBMC z wtyczką weebtv i sd-xbmc. Nie potrzeba do tego flasha. Chodzi lepiej niż w przeglądarce.
@saymonek: wiem ze nei chodzi wystarczy albo zainstalowac przegladarke ktora ma w sobie albo flash'a z apk:) no i wiadomo ze flash swoje wymagania ma...
@elmyn: Nie, ja takiego czegos nie mam bawiłem się u kolegi;)
@saymonek: @elmyn: Nie ma tu nic do kombinowania, pobierasz najnowsza archiwalna wersję flash player'a na androida i do tego przegladarke Dolphin Browser i wsio.
@saymonek: Poczytaj o DLNA BubleUPnP i Miracast. Mozliwe ze to rozwiąże to twój problem, nie wiem jak śmiga flash ale z normalnym odtwarzaniem filmów nie ma problemu. PS. Wielkość ekranu nie ma z tym nic wspólnego.
@maxver: Ale my nie rozmawiamy o "normalnym odtwarzaczu" tylko o flashu akurat, a o DLNA nie muszę czytać ;-p Wielkość ekranu nie ma, ale rozdzielczość już tak.
I ja nie mam problemu, bo nie używam andka do TV ;)
#pytanie
Komentarz usunięty przez autora
@Zalazdi: w HD juz taki różowo niey jest i niestety klatkuje w xbmc na 51cal tv
https://www.facebook.com/permalink.php?id=274395462590599&story_fbid=703003853063089
@elmyn: Nie, ja takiego czegos nie mam bawiłem się u kolegi;)
I ja nie mam problemu, bo nie używam andka do TV ;)