Wpis z mikrobloga

@nowekontonowaja: jak drgawki i salutowanie, to wygląda jak atak epilepsji bardziej, niż omdlenie. Mój brat choruje na padaczkę i wtedy oprócz konwulsji podniosi ręce. A z czestymi omdleniami i zawrotami głowy sprawdziłabym kręgosłup, możesz mieć np. kręgozmyk szyjny, który uciska na nerwy.
  • Odpowiedz
@Tygrysia_Lilia: Warmia XD Wymyśliłam to po tym jak piekły mnie oczy i zaczęłam je tak zaciskać. Stwierdziłam że to śmieszne i zaczęłam to robić z nudów okazjonalnie. Myśleli że jestem jakaś akustyczna XD

@nowekontonowaja: Ja tak robiłem jak byłem gówniakiem, jednego razu trochę za dlugo trzymalem te ręce i miałem z 10s czarno przed oczami z takimi zielonymi wzorkami. Rozpłakałem się, bo myślałem ze uszkodziłem sobie wzrok xddd
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@nowekontonowaja: to serio może mieć coś wspólnego z anemią i żelazem. Też kiedyś dosyć często miałem takie akcje. Odkąd oddaję krew (i utrzymuję poziom żelaza) to zniknęło. Nigdy o tym nie myślałem.
  • Odpowiedz
za dzieciaka kiedy kładłem się spać i zamykałem oczy potrafiły mi się włączać kreskówki, jakieś nieistniejace, ale kreskówki. Trwały po kilka sekund. No i mogłem zmieniać kanały pokrętłem który miałem wymyślony przy głowie xD

@Depilator: Hipnagogi
  • Odpowiedz