Ehh co to za kraj gdzie ja muszę się prosić o łaskę pracodawcy aby mnie zatrudnił i to za 3 Tysiące Polskich Cebulionów. I tak mówi na końcu że poczekaj jeszcze chwilę (chodzi o tego Janusza z Piekarni) i tak w kółko od miesiąca.... Nic mnie tu nie trzyma aby zostać w Polsce. Może wyjazd za granicę to będzie najlepsza decyzja w moim życiu. ¯\_(ツ)_/¯ #przegryw #zalesie #januszex #polska #neet #gorzkiezale #emigracja
@Mietek_02: pojedź sobie na spokojnie do hansa, chłop sobie wruci do domu w eleganckim nowiutkim audi a3 rocznik 2003, pojedzie na Orlen i Gabrysia jest jego ehhh
Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak po tylu miesiącach totalnej suszy nie byliśmy gotowi na kilka dni deszczu? Przecież wszystkie rzeki w Polsce miały najmniejszy poziom od lat. Straszyli, ryby zdychały a teraz nagle powodzie? #powodz #susza #wisla #odra
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link