można podawać kotom mleko bez laktozy, w niewielkich ilościach, można też twaróg @black-kitsune:
@Dwudziestydrugi: koty nie piją chętnie wody, albo coś z nim nie tak albo ma nieprawidłową karmę (zasada jest taka że kot nie powinien jeść suchego jedzenia, tylko mięso i mokre karmy bezzbożowe z dobrą proporcją mięsa do podrobów). Tak tylko daje info na wszelki wypadek, nie wtrącam się oczywiście ale może coś jest na rzeczy a nie
@hansoloxd: to co ja spożywam jest moją decyzją. za żywienie kota odpowiada natomiast jego właściciel, nie sam kot, warto więc, by robił to w sposób na tyle zdrowy dla kota, na ile to możliwe
Dzisiaj mija 20 rocznica przystąpienia Polski do UE. Unia realnie zmieniła moje życie. Nie wyobrażam sobie Polski poza UE. Zaplusuj, jesli się za mną zgadzasz.
ale mój co pije wodę jak koń to by bankowo sraczki dostał xD
Chyba, że specjalne mleko dla kociąt, ale to też niewiele sensu ma jeśli kot jest dorosły.
@black-kitsune:
@Dwudziestydrugi: koty nie piją chętnie wody, albo coś z nim nie tak albo ma nieprawidłową karmę (zasada jest taka że kot nie powinien jeść suchego jedzenia, tylko mięso i mokre karmy bezzbożowe z dobrą proporcją mięsa do podrobów). Tak tylko daje info na wszelki wypadek, nie wtrącam się oczywiście ale może coś jest na rzeczy a nie
Nom, sraczkę
Komentarz usunięty przez autora