Aktywne Wpisy

anoysath +145

forfiterex +81
#krakow #sct #niszczalski
Ci idioci od SCT z Krakowa naprawdę liczą, że obcokrajowcy przed wjazdem do miasta będą się rejestrować xxxD większego odklejenia niż krakusowskich urzedasow to nie widziałem w życiu
Ci idioci od SCT z Krakowa naprawdę liczą, że obcokrajowcy przed wjazdem do miasta będą się rejestrować xxxD większego odklejenia niż krakusowskich urzedasow to nie widziałem w życiu
Jeśli Twój pojazd jest zarejestrowany za granicą, nawet jeśli spełnia wszystkie wymagane normy, musisz samodzielnie zgłosić go do systemu SCT. Podczas zgłaszania będziesz musiał przedstawić kopię dowodu rejestracyjnego pojazdu, podać markę, model i rok produkcji

Pytanko mam do starych wyjadaczy :D Pytałem już o to mniej więcej, ale dalej nie wiem czy można tak :<
Mam CentOSa i uruchamiam go na level 3 [inittab id:3]
Oczywiście mam wtedy wyłączone GUI, ale czy jest możliwość uruchomienia bibliotek w tym trybie, które odtwarzałyby video, albo muzykę, albo zdjęcia?
Czyli powiedzmy, że GUI (czy x'y) byłyby tylko dla tych usług, a dla samej powłoki nie?
Tzn. poprawnym podziałem nie jest podział na GUI i biblioteki używające GUI, bo programy, które potrzebują GUI tak naprawdę potrzebują uruchomionego serwera X. Nadal można odtwarzać nawet całe filmy w samej konsoli, ale serwer X nie będzie włączony, a co za tym idzie wszystko będzie w trybie ascii, a nie graficznym.
@Wulfee: co rozumiesz pod "zablokować"? :-)
Czy jest w ogóle taka możliwość? :)