Aktywne Wpisy
wykop +29
Dzień dobry, Wykop (^ o ^) 丿
Zanim przełączycie się w weekendowy tryb przeglądania Wykopu, mamy dla Was jeszcze kilka informacji o tym co nowego pojawiło się na Wykopie #wykopchangelog:
1. Tak jak prosiliście, rozdzieliliśmy NSFW oraz +18 w wersji webowej Wykopu.
2. Informowaliście nas, że po przejściu do tagu nie widzicie w nim nowych treści - winne było domyślne ustawienie wyświetlania najlepszych treści. Obecnie w tagu domyślnie będziemy wyświetlać wszystkie
Zanim przełączycie się w weekendowy tryb przeglądania Wykopu, mamy dla Was jeszcze kilka informacji o tym co nowego pojawiło się na Wykopie #wykopchangelog:
1. Tak jak prosiliście, rozdzieliliśmy NSFW oraz +18 w wersji webowej Wykopu.
2. Informowaliście nas, że po przejściu do tagu nie widzicie w nim nowych treści - winne było domyślne ustawienie wyświetlania najlepszych treści. Obecnie w tagu domyślnie będziemy wyświetlać wszystkie
senes +12
Zaraz kończę 27 lat, doszło do mnie że nie będę już ani młodsza ani ładniejsza ani szczuplejsza. Od początku roku próbowałam apek, spotkałam się też z facetami z reala i z żadnym nic nie wyszło. Może podchodziłam do nich za bardzo z dystansem. W większości przypadków kontakt się urwał albo facet się nie odezwał, ale miałam też dwie trochę dłuższe znajomości, które miały jakieś perspektywy. Jednak trochę sama je zepsułam bo nie
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link