Wpis z mikrobloga

• 161
@adamssson w komediach romantycznych zwykle głównym motywem jest że baba zdradza/zostawia nudnego męża i przeżywa przygodę z nowo poznanym typem chyba. Więc nie wiem czy aż tak nierealistyczne ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Eremites: Widziałem kiedyś rosyjską komedię romantyczna według tego scenariusza, tylko, że nie kryli się, że to taki schemat. Plus jak to w Rosji, faceci dali sobie jeszcze po mordzie, a żona wyjechała z nowym gościem.( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
w komediach romantycznych zwykle głównym motywem jest że baba zdradza/zostawia nudnego męża i przeżywa przygodę z nowo poznanym typem chyba. Więc nie wiem czy aż tak nierealistyczne ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@Eremites w najlepszych romansach raczej tego nie było. Weźmy taki pamiętnik.. babka się zakochała w biedaku, potem poznała bogatego i przystojnego chada, zostawiła go i wróciła do simpa. To, co dla mnie w romansach jest nierealistyczne
  • Odpowiedz
baba zdradza/zostawia nudnego męża i przeżywa przygodę z nowo poznanym typem chyba. Więc nie wiem czy aż tak nierealistyczne

@Eremites: to jest własnie nierealistyczne bo ten nowopoznany typ jest megaprzystojny i obrzydliwie bogaty i jeszcze się w niej zakochuje i chce brać z nią ślub ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz