Wpis z mikrobloga

@Nutaharion: Heh :) W moim mieście Krzyżówki juz podobno nie było w ogółe, w zadnej kolekturze 2 tyg. temu. ( Info od znajomej pracujacej w punkcie Lotto). Sam zwiedziłem , ze 4 punkty i nigdzie nie mieli ani jednej sztuki. Nie wiem czy nie było jakiegoś "zakazu" sprzedazy zdrapki :). Dziś znalazłem 1 sztuke w osiedlowej Żabce, ale Pani na kasie powiedziała, że terminal blokuje jej sprzedaż... No co Ja
  • Odpowiedz
@Nutaharion: polowałem dziś po pracy na czerwoną ekstra pensje w Warszawie. Byłem w 7 punktach ale nigdzie nie było, w 3 usłyszałem, że już od miesiąca nie ma. No trudno. Szanuję Cie za te wstawki i tak. To jest tak, że kolektury jakoś udostępniają te dane gdzie co jest i ile?
  • Odpowiedz
Jako człowiek, który też ma sporo doświadczenia we współpracy z TS potwierdzam słowa @Nutaharion. Dopóki zdrapki kupowali tylko zwykli Janusze wszystko było w porządku, ale odkąd pojawili się trochę bardziej ogarnięci kupujący z wykopu, którzy zaczęli stawiać sprzedawcom pytania na skalę kraju pojawił się problem.

TS poszło po najmniejszej linii oporu utrudniając dostęp do informacji, zamiast próbować go rozwiązać poprzez PRS-y (przedstawicieli rejonów sprzedaży), którzy naciskaliby sprzedawców na sprzedaż wszystkiego co
  • Odpowiedz
są jakieś tipy dla graczy w lotto online

@FotDK: jak bierzesz udział w jakichś promocjach online to pilnuj czy na pewno przychodzą do Ciebie bonusy z tych promocji bo Lotto ma lepkie ręce i lubi przytulić sobie kasę ( ͡° ͜ʖ ͡°) oddają dopiero jak się o nią upomnisz.
Czasem coś tam napiszę o czymś co działa też online ale z uwagi na to że te
  • Odpowiedz