Aktywne Wpisy
Z ambitnej osoby, z wyróżnieniami na studiach na politechnice, doszłam do momentu, że po prostu marzę o pracy typu żabka / biedronka / stacja paliw, ale nie wiem jak zniosę presję rodziny, że jak to tak, ja taka mądra miałam być, a w sklepie pracuję. 3 lata pracy z szefem narcyzem sprawiło, że czuję, że spleśniał mi mózg, a pewność siebie szoruje po dnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Elberus +122
ehh, ciężkie jest życie antyspołecznego debila
owszem, akurat na ostrzeżeniach z Kanady się opieram :D Pamiętam jak trąbili o tym po legalizacji żeby uważać. Raczej nikt w te bazy nie patrzy ale wiesz jak jest z amerykanami, cholera wie co te różne PRISMY czy inne ich narzędzia szpiegowania świata w sobie mają. A historia transakcji zostanie w bazach na zawsze, równie dobrze mogą odpowiedni program wprowadzić za 5 lat.
https://globalnews.ca/news/4140898/legal-pot-data-banned-us-border/
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Nie nagle się s---------o i g---o ci się układało jak będąc wcześniej karanym hodowales marihuane. To nie jest żaden los i pech a konsekwencja twoich głupich decyzji.
Choć p------e że za maryśkę, ale mogłeś uruchomić choć jedną szara komórkę i nie robić niczego nielegalnego, to nie takie trudne
Sąsiad psychopata natomiast op raz już był karany ( wiadomo że za niewinnosc albo coś lekkiego w stylu nie przepuścił pieszych na pasach) chodowal znaczne ilości po znalezieniu których siedział by w 48 ale pomińmy to. W obecności służb stosował groźby karalne a