Aktywne Wpisy
stanley___ +58
biedakwsiowy +9
#kiciochpyta jak to możliwe że mając ponadprzeciętne iq stwierdzone psychiatrycznie przy okazji diagnozy autyzmu mam problem z podstawową matematyką w liceum? testy iq matematyczne idą mi całkiem dobrze, wychodzą mi naprawdę spoko wyniki a na matmie zaćmienie umysłu. Myślałem żeby pójść sobie kiedyś na #politechnika no ale nie pójdę skoro nie kumam matmy. Jak myślicie, jak to możliwe że mając iq wyższe od przeciętnej mam problem z całkowicie przeciętną matematyką w 3
ehh, ciężkie jest życie antyspołecznego debila
Produkcja mocniejszego towaru - jak z np. spożywką, jakiś poziom kontroli i odpowiedzialności musi być zapewniony, w obecnym ustroju oczywiście, a nie w scenariuszu idealno-utopijnym.
@myidioci: może to jakiś polski raper ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ile razy musieli ci to opowiadać w DPSie żeby udało ci się zapamiętać?
Powiedz jeszcze coś po sebastianowemu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Patogówno jak ty zawsze wielcy królowie ulicy i illegal ale jak tylko okradną Ci mieszkanie, zgwałcą łaskę albo wyślą ci pogróżki to będziesz pierwszy
Komentarz usunięty przez autora
@Niemamwiedzy:
Bo to głównie ćpuny i palacze
* kiedy już wszystko w życiu zaczęło mi się układać
* rozwija handel zielskiem
No chyba nie. xD
Wybierz jedno. xDD
Albo cymbał sciemnia albo jaral na balkonie, tez bym go #!$%@? jakby mi do mieszkania smród wpadał a sąsiad by sobie nic z moich prośb nie robił.
@Mystoo: skromna ilość na własny użytek (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) ;)
ale powodzenia w walce z opresyjnym państwem, które każe nas za rośliny :( !
Tych co siedza by wypuscili a reszta kare by musiala odbyć( grzywna, prace spoleczne lub inne)
@Mystoo: do pierdla. Jak recydywa to ci przyjebio 10 lat jakies albo #!$%@? wie ile, tera to jedynie mozesz do rosji ukraincow mordowac. Na zawiasy nawet nie licz