Wpis z mikrobloga

zajebisty dzień... sąsiad mnie #!$%@?ł i policja odkryła moją uprawę marihuany, zjechało się masa suk, przeszukali chatę, mnie na komendę, a najgorszą głupotę zrobiłem jak z #!$%@? tą sytuacją zacząłem grozić temu sąsiadowi co mnie #!$%@?ł i on wtedy znowu zadzwonił na psy xD gdzie się zgłosić po odbiór nagrody na debila roku? całe szczęście policja uwierzyła, że ta hodowla była na użytek własny, więc wypuścili mnie z komendy po przesłuchaniu jeszcze tego samego dnia, ale sprawę w sądzie i więzienie mam gwarantowane, bo na bransoletę nie mam co liczyć, bo już byłem wcześniej karany... kiedy już wszystko w życiu zaczęło mi się układać, to nagle musiało się coś tak #!$%@?ć... #!$%@?ę sobie życie przez głupie roślinki i nieludzkie prawo
ehh, ciężkie jest życie antyspołecznego debila

• 238
  • Odpowiedz
@raffi74: Legalna uprawa marihuany - tak, każdy powinien móc to robić.
Produkcja mocniejszego towaru - jak z np. spożywką, jakiś poziom kontroli i odpowiedzialności musi być zapewniony, w obecnym ustroju oczywiście, a nie w scenariuszu idealno-utopijnym.
  • Odpowiedz
@Kaktus80:

No narazie idź tam pomódl się do policji czy coś. Śmierć #!$%@? i frajerom wolność ludziom i złodziejom a zawiśnie w lesie każdy kto doniesie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Powiedz jeszcze coś po sebastianowemu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Patogówno jak ty zawsze wielcy królowie ulicy i illegal ale jak tylko okradną Ci mieszkanie, zgwałcą łaskę albo wyślą ci pogróżki to będziesz pierwszy
L3gion - @Kaktus80: 

No narazie idź tam pomódl się do policji czy coś. Śmierć #!$%@...

źródło: comment_1654597362ziUNXoFUc14GhR6LjHStHg.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
Podsumowując ten wątek. Pomijam że to bait, ale relacja wykopu jest ciekawa sama w sobie.

Wcześniej karany gość z dozorem elektronicznym, który dodatkowo jeszcze siedział, hoduje se zioło w ilości 200g, grozi sąsiadowi przy policji. Czyli sądząc po opisie patus lvl hard, a wykopki piszą że to policja jest #!$%@?.

Macie wy jakiś kompas moralny, czy samo kombo zioło/policja/zatrzymanie czyni z niego bohatera wykopków.

@Niemamwiedzy:

Bo to głównie ćpuny i palacze
  • Odpowiedz
@Vimez: "w ogóle jakim cudem twój sąsiad dowiedział się, że masz krzaki w domu?"
Albo cymbał sciemnia albo jaral na balkonie, tez bym go #!$%@? jakby mi do mieszkania smród wpadał a sąsiad by sobie nic z moich prośb nie robił.
  • Odpowiedz
9 sadzonek i 10 całych, w pełni wyrośniętych,

@Mystoo: skromna ilość na własny użytek ( ͡ ͜ʖ ͡) ;)

ale powodzenia w walce z opresyjnym państwem, które każe nas za rośliny :( !
  • Odpowiedz
@amstaf01: "A teraz takie techniczne pytanko. Gdyby zrobili depenalizacje, to ogłosili by również amnestię dla tych złapanych z trawą?"
Tych co siedza by wypuscili a reszta kare by musiala odbyć( grzywna, prace spoleczne lub inne)

• Odpowiedz
gdzie się zgłosić po odbiór nagrody na debila roku?

@Mystoo: do pierdla. Jak recydywa to ci przyjebio 10 lat jakies albo #!$%@? wie ile, tera to jedynie mozesz do rosji ukraincow mordowac. Na zawiasy nawet nie licz
  • Odpowiedz