Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@szzzzzz: bardzo dobra wiadomość Mirku, pomysl ze wybory za niecale 2 lata, a ta decyzja miejmy nadzieje zatopi Torysow w trakcie kolejnych wyborow. Oby tylko opozycyjne partie piętnowały do usrania ich wszystkie machlojki i to partygate, ktore wydaje sie typowych Angoli najbardziej rozwscieczylo
  • Odpowiedz
  • 2
@szzzzzz uważam, ze nie jest to powod do buntu. Poza tym o jakich jego przywilejach mowisz? Ja uwazam, ze mialem wieksze przywileje niz on. Robilem dokladnie to samo, a nawet wiecej i nikt mnie teraz po sądach nie ciąga, ani z pracy nie chce wywalić.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@peszmerd: mysle ze jakby libdem sie ogarneli mieliby szanse na jakas koalicje z labour np, wtedy socjalu nie mogliby podnosic ot tak sobie. Zresztą ja jestem zdania, ze jednych swin nie mozna przy korycie zbyt dlugo trzymac bo zbyt sie rozpasają i będą nam pluc w twarz i mowic, ze to deszcz pada. Zmiana jest potrzebna i tyle, aktualnie jest zle a bedzie gorzej
  • Odpowiedz
@Xing77: Swięty jak papież to nie zajdziesz dzisiaj nigdzie. Skoro sumiennie wypełniałeś wytyczne i nie spotykałeś się ze znajomymi czy rodziną przez dwa lata tego cyrku, to pozostaje mi tylko Ci współczuć. Straconego czasu nikt Ci już nie wróci. Ja natomiast wspaniale wspominam rok 20 i 21, nie przesiedziałem w domu ani dnia więcej, niż przesiedziałbym przed covidem. Wspaniałe czasy, nie zapomnę ich nigdy. A Borysa serdecznie pozdrawiam, nie poddał
  • Odpowiedz