Wpis z mikrobloga

@GetRekt: Bo to jest dobry biznes, zobacz sobie ceny operacji, blokerów, leków, hormonów. Po prostu ludzie po raz kolejny padają ofiarą lobbingu. Robi się wodę z mózgu nowym rodzicom propagandą w stylu: "Wolisz mieć martwego syna czy żywą córkę" i tak dalej.
  • Odpowiedz
Wypowiadają się tam ludzie skrzywdzeni przez tą subkulturę, którzy sami przyznają, że dysforia płciową albo w ogóle nie istnieje, albo jest zjawiskiem cholernie rzadkim, o wiele rzadszym, niż próbuje nam wmówić obecnie woke lewicowe społeczeństwo

@GetRekt: Istnieje. Ale tak, jest to zjawisko cholernie rzadkie.

• Odpowiedz
@piotr-zbies: To są po prostu ludzie, którym nakładziono do głów kłamstw o tym, że są trans i przekonano ich do tragicznych decyzji. Ci ludzie, którzy się do tego przyczynili powinni być pociągnięci do odpowiedzialności karnej, a w szczególności lekarze, którzy rozdawali hormony na prawo i lewo
  • Odpowiedz
To są po prostu ludzie, którym nakładziono do głów kłamstw o tym, że są trans i przekonano ich do tragicznych decyzji.

@GetRekt: Tak jest w przypadku transów bez dysforii płciowej. Miałem jednak okazję spotkać osobę z dysforią. I sposób myślenia tej osoby jest kompletnie inny od takiego stereotypowego transa.
  • Odpowiedz
Mam ochotę zobaczyć jaki procent ludzi po korekcji jest zadowolonych z korekty płci, a jaki żałuje tej decyzji. Ale to tak mała ochota, że nie chce mi się szukać.
A ten obrazek ofc niczego nie dowodzi. Tzn dowodzi że jedna osoba żałuje.
  • Odpowiedz