Aktywne Wpisy

waro +132
Wymęczyłem 2 sezon... ze szczególnym naciskiem na słowo "wymęczyłem".
1 sezon był dla mnie po prostu ok. Nie porwał, ale dał trochę przyjemności. Za największą jego wadę uznałem dosyć małą ilość humoru sytuacyjnego. Ot, cały sezon to był taki zbiór skeczy, mniej bądź bardziej udanych.
W 2 sezonie zmienia się to diametralnie... i wyszło po prostu fatalnie.
I
1 sezon był dla mnie po prostu ok. Nie porwał, ale dał trochę przyjemności. Za największą jego wadę uznałem dosyć małą ilość humoru sytuacyjnego. Ot, cały sezon to był taki zbiór skeczy, mniej bądź bardziej udanych.
W 2 sezonie zmienia się to diametralnie... i wyszło po prostu fatalnie.
I
źródło: images
Pobierz
peanut_whu +103
Z okazji zbliżającego się dnia chłopa(ka) #rozdajo dowolnego ręcznie szytego portfela lub cardholdera z mojego hobbystycznego skórzanego sklepiku. Dwa skrajne z tego zdjęcia nie zostały jeszcze dodane na sklep, ale można je wybrać. Zrobię je również w innych kolorach :)
Wystarczy dać plusik i zostawić komentarz. W środę na koniec dnia wybiorę zwycięzcę.
A gdybyście szuka(ły)li prezentu dla niebieskiego albo po prostu czegoś dla siebie, to dla mirków i mirabelek składających
Wystarczy dać plusik i zostawić komentarz. W środę na koniec dnia wybiorę zwycięzcę.
A gdybyście szuka(ły)li prezentu dla niebieskiego albo po prostu czegoś dla siebie, to dla mirków i mirabelek składających
źródło: rozdajo
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
Co zrobił pis? A no wyprzedał prawie 1/4 rafinerii by móc dokonać fuzji, dzięki temu są absolutnym monopolistom i mogą centralnie regulować ceny
Araby i tak swoje udziały popchną dalej ruskim, bo dla nich to jest jakiś promil dochodu, niewarty
@Nadmucham_ci_w_kasze: wyprzedanie strategicznego koncernu dla zysku politycznego to nie jest deal.
Tylko nie wyskakuj mi tutaj ze stoczniami. Bo to było guano komunistyczne przynoszące ogromne straty
Dwa, co do stoczni. Jedna z afera Tuska ale kto by to pamiętał. Przecież jednym problemem była budowa stadionów :D a wtedy Donek pocisnął kolejna bajkę o inwestorze z Kataru
wal dalej laurki na cześć pana Donalda
@Nadmucham_ci_w_kasze: co za ironia, ze taki pisowski bot jak ty pisze takie coś
Dla dzieci wykopu, co miały wtedy 9 lat i jedyne co pamiętają, to fajny zapach hotdogów na Orlenku
źródło: comment_1654505303xnQyIrgEDBJ8Dvy85kOfhe.jpg
Pobierzbtw: zawór chyba i tak jest przy pistolecie, więc to nic nie daje? z samej końcówki coś tam pokapie od samej pozycji w dół, ew. można sobie "strzepać" ze dwa razy ( ͡° ͜ʖ ͡