Wpis z mikrobloga

Witam wszystkich... Poszukuję osób które tak jak ja zostały oszukane przez wykopowiczów z tagów #ps4 i #ps5 . Sugerując się ich wpisami, uwierzyłem że PS5 to konsola potrafiąca wyświetlać grafikę 4K.
Kupiłem PS5 za 8 i pół tysiąca złotych z zestawem mebli ogrodowych oraz kabiną prysznicową. Kupiłem to za pieniądze które miały iść na wymarzone mieszkanie.
Wydałem łącznie ze stacją dokującą, drugim padem, słuchawkami i czarnymi panelami z alieexpres blisko 19 tysięcy zł a w związku z tym, że konsol obecnie jest o hcuja i ciut ciut w sklepach oraz ze względu na fakt iż radzi sobie ona w grach zdecydowanie gorzej niż Xbox Series X, cały zestaw jest na ten moment wart według rzeczoznawcy maksymalnie 1900 złotych, minus 1000 zł dla rzeczoznawcy za wycenę.

A teraz do sedna poszukuję osób które dały się naciągnąć tym oszustom tak jak ja. Proszę również o wszelkie informację o nich na pw... Będę szykował pozew zbiorowy, przeciwko tym sku... Proszę o jak największy odzew...im więcej osób dołączy do pozwu tym lepiej...

Poniżej dowody kłamstw w postaci zrzutów ekranu z gier Assassin's Creed Origins oraz Lego Star Wars: The Skywalker Saga.
#ps5 #ps4 #playstation #xbox
rbbxx - Witam wszystkich... Poszukuję osób które tak jak ja zostały oszukane przez wy...

źródło: comment_1654457215MKRAjVcJtNDuEQvwoRnvOm.jpg

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Street_Gainz: To jeszcze nic, wydawali się na tyle sympatyczni i wiarygodni, że włączyłem odbieranie wiadomości prywatnych gdzie kilku z nich tygodniami namawiało mnie na edycję kolekcjonerską Gran Turismo 7 z kierownicą Fanatec DD Pro za ponad 1000 euro, twierdząc, że to, cytuję "będzie na 100% rewelacyjna gra", po czym jak wszyscy wiemy gra okazała się być wyjątkowym drewnem.

Tak, o Was mowa Panowie ze zdjęcia poniżej...
rbbxx - @Street_Gainz: To jeszcze nic, wydawali się na tyle sympatyczni i wiarygodni,...

źródło: comment_1654464229Dt3VWHXw1t1iUzcNmjMkU6.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@profus: Adaś "przystojniaku", skąd w Tobie tyle nienawiści.
Masz tego bica, ze 20 cm w obwodzie będzie? Szczerze przyznam, że mój syn ma większą łapę, suchoklatesie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Hahahahahahahaha...
  • Odpowiedz
typie

@grzesiek23Gda: Rodzice zwracali się do Ciebie w ten sposób i inaczej nie potrafisz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wybaczam...

Lego Star Wars: The Skywalker Saga też z PS4? hahahahaha
  • Odpowiedz
@profus: A wystarczyło być miłym Adasiem, to nie. Adaś wolał zacząć znajomość od sapów. Przytul zakolusia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dobranoc Adasiu.
  • Odpowiedz