Aktywne Wpisy

lunaria +2
#glupiewykopowezabawy
sama lubię takie zgadywanie, więc łapcie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ile wyszły takie Biedronkowe zakupy, większość rzeczy po 2-3-4 (wiadomo czemu). Poza kadrem jest 6 mlek iiiii 2 pasty do zębów do zwrotu, bo zostało przeczytane „pasta” zamiast „płyn”. Brak alko, fajek itd.
#biedronka #zakupy
sama lubię takie zgadywanie, więc łapcie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ile wyszły takie Biedronkowe zakupy, większość rzeczy po 2-3-4 (wiadomo czemu). Poza kadrem jest 6 mlek iiiii 2 pasty do zębów do zwrotu, bo zostało przeczytane „pasta” zamiast „płyn”. Brak alko, fajek itd.
#biedronka #zakupy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Ja tu cyccki wrzucam a kawki postawić to nie ma komu ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Kupiłem PS5 za 8 i pół tysiąca złotych z zestawem mebli ogrodowych oraz kabiną prysznicową. Kupiłem to za pieniądze które miały iść na wymarzone mieszkanie.
Wydałem łącznie ze stacją dokującą, drugim padem, słuchawkami i czarnymi panelami z alieexpres blisko 19 tysięcy zł a w związku z tym, że konsol obecnie jest o hcuja i ciut ciut w sklepach oraz ze względu na fakt iż radzi sobie ona w grach zdecydowanie gorzej niż Xbox Series X, cały zestaw jest na ten moment wart według rzeczoznawcy maksymalnie 1900 złotych, minus 1000 zł dla rzeczoznawcy za wycenę.
A teraz do sedna poszukuję osób które dały się naciągnąć tym oszustom tak jak ja. Proszę również o wszelkie informację o nich na pw... Będę szykował pozew zbiorowy, przeciwko tym sku... Proszę o jak największy odzew...im więcej osób dołączy do pozwu tym lepiej...
Poniżej dowody kłamstw w postaci zrzutów ekranu z gier Assassin's Creed Origins oraz Lego Star Wars: The Skywalker Saga.
#ps5 #ps4 #playstation #xbox
źródło: comment_1654457215MKRAjVcJtNDuEQvwoRnvOm.jpg
Pobierzźródło: comment_16544575575L10mZritj44kaaME63z0d.gif
PobierzTak, o Was mowa Panowie ze zdjęcia poniżej...
źródło: comment_1654464229Dt3VWHXw1t1iUzcNmjMkU6.jpg
Pobierz@profus: mocne słowa jak na soniarza XD
Masz tego bica, ze 20 cm w obwodzie będzie? Szczerze przyznam, że mój syn ma większą łapę, suchoklatesie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Hahahahahahahaha...
@grzesiek23Gda: Rodzice zwracali się do Ciebie w ten sposób i inaczej nie potrafisz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wybaczam...
Lego Star Wars: The Skywalker Saga też z PS4? hahahahaha
Komentarz usunięty przez moderatora
Strasznie nerwowy jesteś, serio...
Dobranoc Adasiu.
Komentarz usunięty przez moderatora