Aktywne Wpisy
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
DrakkainenV +139
XDDDD
1. Sony przecież nie oleje PS i nie przestanie wydawać gierek na konsolę. Tym bardziej, że wydają na PC kilkuletnie już gry, a nie premiery.
2. PS5 wciąż kosztuje jakoś o połowę mniej niż średniej klasy komputer.
3. Gierki w wersji pudełkowej można sprzedać po przejściu z niewielką „stratą”, co na PC jest obecnie mało możliwe.
4. Sony otwiera się na nowy rynek = prawdopodobnie zarobi więcej pieniędzy = będzie więcej pieniędzy na nowe IP i kontynuacje znanych już marek.
Jakoś nie widzę podobnego oburzenia wśród graczy pecetowych, gdy jakaś gierka ma dostać porta na konsole. Ba, ja sam się cieszę, że więcej osób będzie mogło zagrać w coś fajnego na sprzęcie, który preferują.
#ps5 #ps4 #gry #konsole
@cyberpunkowy_neuromantyk:
chyba to się wzięło z czasów, kiedy PCty były relatywnie tanie, i jedyne co mogły zaoferować konsole to sztuczne ograniczanie dostępu do gier co teraz przyprawiło tym zatwardziałym konsolowcom jakąś
@cyberpunkowy_neuromantyk: pewnie dlatego, że PC staje się najlepszym miejscem do grania, zawierając ofertę gier z Xboksa i Playstation. A ich konsola nie ma nic wyjątkowego w ofercie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@cyberpunkowy_neuromantyk: gry eksluzywne sprzedaja konsole. Dlatego MS kupi Bethesde (zeby zwiekszyc repertuar gier dostepnych tylko u nich).
Coz, zobaczymy czy zaczna tez wydawac gry na PC na premiere
Najpierw milczą na temat ps4 więc każdy uznaje nową zapowiedź "no teraz to będzie już tylko na ps5, z extra grafiką" potem Sony nagle sobie przypomina że to gra na ps4 a na ps5 będzie 60 FPS 4k i lepsze tekstury a na końcu jeszcze wydają ją
@cyberpunkowy_neuromantyk: w zdecydowanej większości to gracze pc/Xbox sugerujący "ból d--y soniarzy" którzy mają w powazaniu gry sprzed x lat dostępne za darmo od dość dawna i cieszą się z większego budżetu na nowe produkcje ¯\_(ツ)_/¯
@Kiedys_Mialem_Fejm: pisz za siebie. Przecież z każdą dyskusją o zakupie konsoli czy premierze nowego ex na playstation co niektórzy mało się nie zesrają jaki to Sony jest zajebisty, Xbox = gejpass, pc = pudełko do worda.
( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
@Catmmando: Tak działa wolny rynek i tyle, badziewne konsolki od nintendo by się pewnie ledwo co sprzedawały gdyby nie exy.
@Medonix: A