Aktywne Wpisy
Maurelius +393
No bezczelny typ XD a pochwal się Władek jakie jeszcze maile wpływają do resortu rozwoju
#nieruchomosci
#nieruchomosci
jakie macie plany jak juz was w--------a na ulice? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
bo z szukaniem pracy to moze byc takie troche while(true) bez returna
#pracait #programista15k #programowanie
bo z szukaniem pracy to moze byc takie troche while(true) bez returna
#pracait #programista15k #programowanie
Jak ja np. jak z kims pisze, to nigdy tak z nienacka nie przestaje komus odpisywac, bo nie chce sprawiac drugiej osobie przykrosci, czy jakby to powiedzieć - po prostu mam swiadomosc, ze to c-----e.
A pisząc z rozowymi, nieraz jest tak, że wydaje ze wszystko spoko i np. 2 wiadomosci wczesniej śmeiszki heheszki, a tu nagle 2 wiadomosci pozniej przestaje calkowicie odpisywać i niewiadomo o co chodzi.
To czeste sytuacje. Dla mnie nie do pomyslenia cos takiego robic. Nawet jak sie zdarzy, ze przestaje mi sie ktos podobac, to tez nigdy chamsko nie ucinalem kontaktu. Jak juz to odpisuje z mniejszym zaangazowaniem i kontakt sam sie wygasza.
Ostatnio np. z jedną tinderówką przeszedlem na telegram, gdzie wyslala mi inne zdjecie niz to co bylo na tinderze i wygladala na nich gorzej - na tyle ze juz raczje bym jej nie chciał. Typowa rozowa pewnie od razu rpzestałaby mi odpisywac albo jeszcze dala blokade. Ale ja jakos sobie nie wyobrazam czegos takiego robić, bo od razu mam w głowie jakby ona sie mogła poczuć -
Tyle sie mowi ze to niby chlopy traktują przedmiotowo baby, a mnie sie wydaje ze jest na odwrót.
#tinder #podrywajzwykopem
@Pierona: Nie no, cos takiego to raczej normalne. Z tej krotkiej odpowiedzi robią sie kolejne odpowiedzi i to zabiera czas, a zawsze mozna miec cos innego do robienia miedzyczasie. Mnie chodzi o calkowite zlwewanie albo ewentulnie odpowiadanie za 2 dni
nie wiem czy one potrafią tak w ciągu jednego jednego/dwóch dni ogarnąć już sobie kolejnego typa czy ki c--j
@powodzenia: A jak wracałeś do rozmowy, to były
Jak wczesniej z tą osobą pisales i udawales ze wszystko fajnie, to nie wypada tak nagle przerywac
Miras XD w------e mam w to co wypada. Proszę nie narzucać mi swoich norm etycznych (╯°□°)╯︵ ┻━┻
@ItsyBitsyPajonk: Kurła co to google pokazuje
Ale nie rozumiem jaki to ma związek z "bezpruderyjnym" zrywaniem kontaktu bez słowa. Mogl bys im chociaz napsiac, ze jednak ci sie nie podoba bo coś
Komentarz usunięty przez autora
one też mają w------e