Wpis z mikrobloga

powiem wam, że jak dla mnie, to to show mogłoby się już skończyć. Szkolna została wykastrowana przez wiadomo kogo. Mam tu na myśli zarówno brak naturalności jak i cenzurowanie contentu, także straty są na wejściu i wyjściu naraz.

Ale tu chodzi też o postać samego konona, który stał się paskudnym, antyludzkim menelem i naprawdę inaczej się go ogląda niż tego poczciwego narwanego świrusa jakiego mieliśmy okazję widzieć jeszcze parę lat temu.

Różnica jest spora. Oglądając stare filmy ze szkolnej miało się poczucie, że się ogląda rodzinę Adamsów. Teraz? Nie macie wrażenia, że to raczej meneleTV? Tylko, że zamiast norbiego jest jakiś psychoszczur..

#kononowicz #patostreamy
FOTEL - powiem wam, że jak dla mnie, to to show mogłoby się już skończyć. Szkolna zos...

źródło: comment_1654158544jiIaY4d6nQQ5jBHlLBoPqK.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
Ale tu chodzi też o postać samego konona, który stał się paskudnym, antyludzkim menelem i naprawdę inaczej się go ogląda niż tego poczciwego narwanego świrusa jakiego mieliśmy okazję widzieć jeszcze parę lat temu.

@FOTEL: skończcie z tym naiwnym mitem. Kononowicz zawsze był podłym bydlakiem, socjopatycznym manipulatorem udającym pokrzywdzonego przez los i instytucje grubaska. Jedyne co go różniło w przeszłości to większa higiena ogólna i czystość ubrań co było wyłączną zasługą jego
  • Odpowiedz
@FOTEL: szkolna została wykastrowana bo rudy cenzuruje przekleństwa a kiedyś meksikano chodził po dachu - tak by można streścić narzekania
a jak oglądam stare filmy, to pierdzielenie knura niczym się nie różni od tego obecnego
  • Odpowiedz