Aktywne Wpisy
Dzonsin +148
#walentynki #promocja #diva
Mam stałą kobietę divę, do której uczęszczam już ponad 6 miesięcy. Po namyślę i chęci spędzania walentynek jak zakochana para. Postanowiłem napisać do niej czy istnieje możliwość wynajęcia jej na walentynki (pół dnia i nocy). Z miła checia się zgodziła i zrobiła mi kolosalny rabat.
Mam plan zabrać, ją na wypasioną kawę z ciastem, na seans filmowy, mega smaczną kolację. Noc skończymy u mnie.
Mam ochotę, zrobić jej dzień
Mam stałą kobietę divę, do której uczęszczam już ponad 6 miesięcy. Po namyślę i chęci spędzania walentynek jak zakochana para. Postanowiłem napisać do niej czy istnieje możliwość wynajęcia jej na walentynki (pół dnia i nocy). Z miła checia się zgodziła i zrobiła mi kolosalny rabat.
Mam plan zabrać, ją na wypasioną kawę z ciastem, na seans filmowy, mega smaczną kolację. Noc skończymy u mnie.
Mam ochotę, zrobić jej dzień

szachmat1488 +43
Fajnopolacy naprawdę nie widzą nic nieodpowiedniego w tym, że kilkanaście milionów z kasy która miała być przeznaczona na te biedne i chore dzieci poszło na kampanie wyborczą polityków z którymi sympatyzuje szef fundacji? Serio nikogo to nie razi i nie szokuje?
nie ma ratunku dla tego kraju
Kukle was będą swędziały
#sejm #polska #wosp #polityka #bekazlewactwa #wosp #bekazpisu
nie ma ratunku dla tego kraju
Kukle was będą swędziały
#sejm #polska #wosp #polityka #bekazlewactwa #wosp #bekazpisu
źródło: 43e83cd3-25ed-4d74-b1ac-3a38cdc2f71c
Pobierz

Już mnie to #!$%@?, wczoraj kumpel do mnie dzwonił, bo mieszkamy przy zachodniej granicy i on dojeżdża do Reichu w tym miesiącu dostał 11 koła wypłaty za przerzucanie kartonów i pracuje 6 godzin dziennie.
Po prostu jak człowiek ma jakieś ambicje i chce się rozwijać tutaj to nie ma żadnych perspektyw zarobkowych, lepiej #!$%@?ć ambicje, i jechać łopatą w Reichu kopać.
#pracbaza #pieniadze #korposwiat #polska #zarobki #emigracja #przegryw #depresja
Ale chyba coś ci lekko ściemnia. 2 moich koleżków tak się właśnie wyprowadziło blisko granicy z niemcami. Dojeżdżają do roby 100 km, ale po odliczeniu paliwa to tak 6-7 koła netto na łeb im zostaje. Zwykła praca na produkcji po 8h
A ja nawet połowy z tego nie zarabiam. To jest chore. Poprawa warunków w Polsce jest iluzoryczna.
Najgorzej, że ja mieszkam na prowincji i
Wiem, że gadam jak stary boomer, ale ja pamiętam czasy gdy dzieci dostawały do szkoły kanapki z samym masłem i z keczupem, ciuchy po starszym rodzeństwie to był standard, a
Komentarz usunięty przez autora
@D4Ru73K:
Co do śrubek to w Polsce produkuje się je na potęgę, chyba w każdym województwie jest jakaś fabryka, na tę chwilę jesteśmy bodajże piątym w Europie producentem z tendencją wzrostową.
Swojego czasu budowałem szafę sterowniczą do elektrowni więc też chyba jakiś udział mamy. Pracowałem też w fotowoltaice i swoich
@Ynfluencer: i know that feel bro...
Telefon to kiedyś naprawdę rytualnie rzucę o ścianę, zmielę w młynku, a następnie spalę
@D4Ru73K Tak jak mówisz wyjedź z kraju a przekonasz się jak wielkie są Niemcy. Polska nigdy nie dogoni Niemców gospodarczo nie ma na to szans, Niemcy uciekną jeszcze bardziej.
@Ynfluencer: to co Cię powstrzymuje przed przeprowadzką do tej większej aglomeracji? Cytując klasyka: "Just do it ( ͡° ͜ʖ ͡°) "