Aktywne Wpisy
wonsz337 +49
3,3GB ściąga się około minuty, pamiętam jeszcze jak była to operacja na całe popołudnie.
MarcinE45 +55
Przypysz cisnie fagate i lizaka jak mozna miec dziewczyne z only fansem XDDDD
a cuckold lizak: ALE FAGATA NIE WSTAWIA CAŁKIEM NAGICH ZDJEC XDDDD no jak to nie jak na wykopie byly nawet gołe cyce
#famemma
a cuckold lizak: ALE FAGATA NIE WSTAWIA CAŁKIEM NAGICH ZDJEC XDDDD no jak to nie jak na wykopie byly nawet gołe cyce
#famemma
#pracbaza #wroclaw
Komentarz usunięty przez autora
Ja po miesiącu na zdalnym zacząłem jeździć autobusem od zajezdni do zajezdni, bo wariowałem od braku kontaktu z ludźmi. Nie ma dla mnie większej kary.
Ja mam open space właśnie na 10 piętrze. O co chodzi w tym wpisie?
Lubię od czasu do czasu pojawić się w biurze, pogadać z ludźmi, poplotkować, odbyć spotkania "na żywo", ale większość takich dni jest nastawiona właśnie na spotkania/organizację, a faktycznej "technicznej" pracy
@wiem_wszystko: jak wyprany mózg trzeba mieć by lubić open space gdzie obok ludzi pracujących w ciszy drą #!$%@?ę KAMy czy marketing XD
@wiem_wszystko: a co w tym dziwnego? W domu inwestuję pod siebie, kupując takie wyposażenie które mi najlepiej pasuje (często nie patrząc na koszty). W pracy zazwyczaj dostajesz z przydziału "standardowy" sprzęt który niekoniecznie musi ci odpowiadać.
Prosty przykład - lubię dużo przestrzeni roboczej (zarówno na biurku jak i na ekranie) - ile znasz biur gdzie dostaniesz na open-space jako
@wiem_wszystko chyba nie za wiele wiesz o niewolnictwie?
Spało się na lekcjach w gimnazjum? Czy kończysz podstawówkę i temat dopiero przed tobą?