Aktywne Wpisy
Lewusx +46
Pijcie ze mną kompot MIRUNIE!
Kolejny duży krok w rozwoju.
Od dziś jestem ambasadorem marki - HUMAN PROTECT.
Współpraca
Kolejny duży krok w rozwoju.
Od dziś jestem ambasadorem marki - HUMAN PROTECT.
Współpraca
qpis +116
Izka wrzuciła poprawiony screenshot z zakrytą kwotą.
Szkoda tylko że nie usunęła pierwszego zrzutu, na którym widać jakim to zawrotnym kapitałem obraca ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#frajerzyzmlm #izadamczyk #izaadamczyk
Szkoda tylko że nie usunęła pierwszego zrzutu, na którym widać jakim to zawrotnym kapitałem obraca ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#frajerzyzmlm #izadamczyk #izaadamczyk
#emigracja #usa
Polacy juz nie lubia emigracji i emigrantow, wrzucenie postu o tym, ze za granica sie komus dobrze wiedzie to ekwiwalent trollowania na ukrainke na tych facebookowych grupach. Ta niechec buduje sie od lat i wiele na ten temat juz rozmyslalem. Czuje, ze ta niechec to forma wyrazenia ukrytego zalu, bo posrod permanentnych magazynierow bylo tez wielu ludzi, ktorzy mogliby Polsce pchac do przodu. Jednak historia emigracji w Polsce nie zaczela sie ani w 2004, ani nawet w 1900. Przeciez mielismy nawet faze wielkiej emigracji politycznej w XIX wieku.
@milvanb: IMO ladnie to podsumowales. Trzeba miec okreslony mental, ambicje i najlepiej jakis talent/marketable skill. Chociaz jesli ktos mi powie, ze kelnerka w Polsce zyje lepiej niz amerykanska to raczej obsmieje. Jesli ktos chce miec wplyw na otaczajacy go swiat, to lepszego miejsca nie bedzie i tu zgadzam sie z
na takie codzienne życie i codzienny zapie... tylko w USA? no way
- ich ochronę zdrowia - dla mnie 100% prywatyzacja nie jest dobra,
-względu na nie zdrowe jedzenie. Kolega był teraz w USA przez pół roku i z chada 8/10 wrócił jako knur 4/10.
-na promowanie dynamizmu, jako introwertyk zawsze byłabym gorsza,
-nie ze względu na ciężki proces nostryfikacji dyplomu
@milvanb: Tak swoja droga ta bezpieczna przystan socjalna UK ma wyzsze homelesness ratio, niz USA. Nie chce mi sie nawet szukac danych dotyczacych bezdomnosci wsrod bialych, bo jeszcze bym komus swiatopoglad zburzyl. Po prostu jakbys byl bezdomniakiem, to wolalbys siedziec w cieplej Cali, bogatym NYC, czy w Detroit? Ech az mi sie South Park przypomnial:
https://www.youtube.com/watch?v=lsrBlKpbBS8
Jeśli się zastanawiasz to nie ma na co czekać - pakuj się i wracaj :) żeby nie żałować niewykorzystanej szansy