Wpis z mikrobloga

@JimNH777: Dokladnie, w samo sedno. Jest taka scenie, kiedy w filmie Kapitan Phillips Tom Hanks gra kapitana, który łamie się i płacze. Kobiety taka słabosc akceptują i rozumieją, bo nastapila po byciu przez długi czas silnym i po traumatycznych przeżyciach. Tak samo rozumieją jak facet nie ukrywa emocji i płacze z powodu śmierci bliskich, choroby dziecka, dużych emocji i traum. Natomiast kobieta nie będzie tolerowała tego, ze facet się klei, babrze
@JimNH777:

Albo może bardziej obrazowo ta 'słabość' to jest tak jakbym mial szofera, który w którymś momencie zacznie płakać, żę się zgubił i powie mi masz to ty kieruj i zawieź nas bo ja nie wiem gdzie jesteśmy. Albo ochroniarza, który w przypadku napadu dostanie depresji i powie, że on już nie daje rady, jest beznadziejnym ochroniarzem i chce już do domu.

Tylko że kontekst wpisu jak i filmiku mówi o
@TwujKoshmar: Od dawna wiedziałem że konserwatywki to taki samo albo większy rak jak Julki z czarnego protestu xD

Nic mnie bardziej nie #!$%@? jak laska która #!$%@? teksty w stylu "no bo kiedyś jak było obowiązkowe wojsko to byli prawdziwi faceci" albo "dzisiaj to faceci rurki zakładają i przez to są #!$%@?" - ja akurat znam pare osób po zasadniczej służbie i w sumie bez różnicy czy im miało to pomóc
Pod pojęciem mężczyzny ona ma tylko samców atrakcyjnych dla nie fizycznie.

@MedrzecInternetu: Czemu wciskasz jakieś blackpillowie #!$%@?? xD Ona raczej wypowiadała się o ogóle mężczyzn - mniej atrakcyjny fizycznie mężczyzna nadal może mieć bardziej dominujące cechy charakteru aniżeli ten przystojny.
@MedrzecInternetu: I myślisz że odkryleś tym Amerykę? xD Przecież wiadomo że tak jak dla faceta, dla kobiety też jest bardzo ważny wygląd i poniżej pewnego poziomu nie zejdzie :D

To są naprawde oczywiste fakty i ja nie wiem dlaczego przy dyskusji o "prawdziwych mezczyznach" ktoś próbuje takie rzeczy wyciągać. Naprawdę macie ból dupy o to że nie jesteście dla każdej laski obiektem seksualnego pożądania? xD