Aktywne Wpisy

Bunch +17
XDDSDDSS Cena z kosmosu, ciekawe na czym bazuje algorytm bo raz się wyświetla za 140 zł a raz za tyle. Co ciekawe tinder już zaliczył podwyżkę cen aż o 100% przy jednoczesnym zabraniu nam funkcjonalności kont o połowę #tinder
źródło: temp_file4343214355649905818
Pobierz
aa-aa +8
I to się właśnie pokrywa z moją teorią braku ludzi w sklepach robią już takie promki zajebiste żeby ludzi przyciągnąć do sklepu idziesz se weźmiesz se szynkę i pieczesz na obiad 7 zł kilo robią tak no bo ludzie nie mają pieniędzy i konsumpcja spada a konsumpcja spada to inflacja spada no a jak inflacja spada to obniżają stopy procentowe taka jest przyczyna rzeczywista obniżki stóp i ona wcale nie jest optymistyczna
źródło: temp_file192455763947421387
Pobierz

Mam nadzieję że dożyję czasów bez #kosciol i #wiara.
#zalesie
Komentarz usunięty przez moderatora
nie miej żalu do wiary i kościoła, tylko do idiotów, którzy straszą małych ludzi (a wręcz im grożą(?)) używając określeń i metafor, których sami nie rozumieją, bo jestem pewien, że autor tych gróźb nie wie czym jest piekło.
Kościół rozpaczliwe stara się indoktrynować małe dzieci, które są bardziej wrażliwe z powodu charakterystycznego dla młodego wieku magicznego myślenia, dorośli z reguły są nienawracalni.
@ivan777: Dość płytkie myślenie. O ile zgadzam się z konkretnymi zarzutami, to jednak dość duża część populacji nie tyle potrzebuje kogoś kto będzie im mówił co mają robić tylko wręcz się tego domaga. O ile samo funkcjonowanie instytucji KK jako takie jest dość wątpliwe, to ogólne zasady nie wydają się bardzo złe i ukształtowały setki pokoleń
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety starsza córka poszła do szkoły i chciała chodzić na religię jak pozostałe dzieci, zapisaliśmy ją, bo zakazany owoc kusi najbardziej, na szczęście ma już wątpliwości, kwestia czasu, kiedy poprosi o wypisanie.
Może masz starych rodziców w grupie, u mnie są młodzi gdzieś z 10-15 lat młodsi ode mnie i stąd ta religia w przedszkolu.
To jeszcze przyspieszy przy zmianie władzy, kiedy inne opcje polityczne odegrają się na kościele ucinając część przywilejów.
To będzie piękny widok jak KK spada z rowerka i rozwala swój głupi ryj.
@steemm: Przedszkole publiczne czy prywatne?