Aktywne Wpisy

Finesta +471
Gdyby Polacy na zwrócenie uwagi reagowali nie agresją, a próbą zrozumienia i przyznania się do błędu, nasz kraj byłby jednym z najlepszych miejsc do życia.
Lecz tu wiele jednostek nie szanuje wspólnoty, czy to mienia czy prawa.
Racja ma być wyłącznie po ich stronie, nawet jak to powoduje krzywdę czy szkodę dla całej reszty.
#polska #zalesie
Lecz tu wiele jednostek nie szanuje wspólnoty, czy to mienia czy prawa.
Racja ma być wyłącznie po ich stronie, nawet jak to powoduje krzywdę czy szkodę dla całej reszty.
#polska #zalesie

enforces +142
Pokolenie Z. Dziś na Onecie dowiedziałem się że Gen Z śmieje się ze skarpetek stopek pokolenia Milenials. Tymczasem pokolenie Z i ich wyszukany styl. #moda #lifeisstrange #wykop30plus

źródło: temp_file4104544027845500543
Pobierz
Tak wspaniale rządzi rudy, powtórka 2007-2015
#biedronka #lidl #inflacja #gospodarka #ekonomia #finanse
źródło: temp_file192455763947421387
PobierzNo, ale robią to właśnie obstawiam że właśnie dokładnie z takiego powodu o jakim pisze.
Mięso ludzie kupią pójdą kupią tanio i coś tam może przy okazji drapną i się te sieci ratują w ten sposób po prostu ludzie nie mają pieniędzy przecież ja chodzę po sklepach to widzę ludzi jest po prostu o wiele wiele mniej przedwczoraj wrzucałem tu filmik z pustej Biedronki
Oczywiście że tak ale robią to właśnie po to żeby ludzi przyciągnąć do sklepu bo ludzie nie mają kasy
Wzrosły rachunki za prąd za gaz za czynsz wprowadzili z powrotem VAT na żywność zamiast na konsumpcję to ludzie wydają na elementarne podstawy przeżycia
@aa-aa: o nie sklep potrafi być pusty XDD jak to ma udowadniać że Polacy nie mają hajsu?
Taki że konsumpcja spada a co za tym idzie inflacja spada obniżają stopy procentowe i ciemny lud się cieszy nie rozumiejąc przyczyn
Ledwie tydzień temu GUS podał info za kwiecień - sprzedaż detaliczna wzrosła o 7.6% rdr. Dane za maj będą pod koniec miesiąca.
Promki na wieprzowinę są w marketach regularnie od lat (picrel 2020). Tylko często te promocyjne sztuki nie są z Polski (tylko Niemcy, Hiszpania) i mają sporo odpadkow. Przerosty tłuszczu, odstające kawałki, ścięgna - ciężko o ładny, zwarty kawał mięsa.
źródło: temp_file771457511776036607
PobierzNie mistrzu w biedrze jest dokładnie taki sam temat a to biedra zaczęła 2 kg mięsa po 7 zł czy to szynki czy to łopatki karkówka zdarza się chyba po 9 do 10 zł porcja na obiad nie masz pieniędzy za bardzo przyjdź weź sobie tanio będziesz miał
2021 A masz 2025 no myślę że parę lat minęło pamiętam że właśnie gdzieś dwa lata temu albo półtora roku temu szynka przestała kosztować te 9 zł na promkach tylko najmniej kosztowała 11 12 i nie schodziła wcale teraz masz po 7 no to po co to robisz po to żeby bidnych ludzi ściągnąć
To jest właśnie astrologia dla ociemniałych inflację udało się zbić dlatego że ludzie nie mają pieniędzy a jeśli nie mają pieniędzy to nie kupują jeśli nie kupują to ceny nie rosną czy to jest dobre dla nas każdy sobie może odpowiedzieć