Nie pojmuje tego, to uniwersum ma spore możliwości by udać się w dowolnym kierunku z fabułą ponieważ rowling dość szczątkowo opisywała niektóre kwestie czy wydarzenia, mogliby stworzyć filmy/seriale o dochodzeniu voldemorta do władzy, o młodości huncwotów, tworzeniu zakonu feniksa, założycielach hogwartu czy wielu innych, mogli robić gry komputerowe (no dobra teraz powstaje hogwarts legacy na które mam hype a oprócz tego parę gównianych mobilek, które zdechły szybko po premierze) i co? Wypuścili fantastyczne zwierzęta, które były mówiąc delikatnie słabe i bez polotu a przez słabe zarobki raczej nie ma co spodziewać się kontynuacji... Mają żyle złota w ręku a tworzą jedynie merchy w postaci gadżetów, ubrań czy parków rozrywki a gdyby do tego doszły wyżej wymienione media w postaci gier/filmów/seriali to na pewno zyski by jeszcze bardziej wzrosły gdyż młodsze pokolenie po zaznajomieniu się z czymś nowym zapewne wsiąkłoby w to uniwersum, ale to tylko takie moje gdybanie bo brakuje mi nowości w tym świecie na którym się wychowywałem i dorastałem razem z bohaterami... #harrypotter
@Tetrachloroizoftalonitryl jakby słabo wyszło to zawsze jakieś debile z twittera by płakały że zniszczyli harrego pottera. Dlatego nikt się za to nie bierze.
No raczej nic z tego nie będzie, bo by musieli współpracować z Rowling, a ona ma nieakceptowalne, radykalno-faszystowskie poglądy, jak ten, że tylko kobiety miesiączkują ( ͡°͜ʖ͡°)
#harrypotter