Aktywne Wpisy
WielkiNos +350
julka poszła do klubu bez chłopaka i uchlała się do nieprzytomności. Tańczyła z różnymi randomami. Z jednym z nich (obcokrajowiec) wspólnie pili shoty po czym znaleźli się oboje w domu siostry. Urwał jej się film, a obcokrajowiec to niecnie wykorzystał.
W komentarzach wymiana zdań na ten temat. Pełne rozsądku i rigczu wypowiedzi Agnieszki kontra wysrywy oburzonej bezmyślnej juleczki (Marta S.).
#gwalt #logikarozowychpaskow #p0lka #pieklokobiet #truestory
W komentarzach wymiana zdań na ten temat. Pełne rozsądku i rigczu wypowiedzi Agnieszki kontra wysrywy oburzonej bezmyślnej juleczki (Marta S.).
#gwalt #logikarozowychpaskow #p0lka #pieklokobiet #truestory
KRZYSZTOF_DZONG_UN +121
To przerażające, że pięć dni w tygodniu po 8 godzin harujemy tylko po to, żeby mieć gdzie spać i co jeść. Ten, kto wymyślił obecny system, powinien się smażyć w piekle. 4-dniowy tydzień pracy i gwarantowany dochód podstawowy – tak będzie wyglądała przyszłość. Mam nadzieję, że dożyję tych zmian.
#przegryw #neet #pracbaza #polska
#przegryw #neet #pracbaza #polska
Nie traktuje tego jako randki, bardziej sportowo żeby pogadać z inną, obcą dziewczyną której nigdy nie widziałem na oczy xd
Jakieś rady oprócz tego, żeby się umyć i ogolić? No i ubrać xd
A właśnie, głupie pytanie ale w końcu to głupi portal więc mogę pytać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czarne jeansy, biała bluza , czarne adasie mogą być na takie luźne spacerki? Bluza nie z pitbulla albo HWDP jak cos. Zwykła z Lee. Pozdro mirasy, dam znać pewnie we wtorek o ile dojdzie do spotkania bo coś czuje, że może się wykruszyć :D
A no i podpytałem to nie pisze z nikim niby (mhmmm) ani się nie spotyka. Nie wiem czemu ale znów się czuję, jakbym mial 20 lat, jakieś podchody a nie o to mi przecież chodzi. Chyba zależy mi żeby pokazać się z dobrej strony mimo zakoli i lekko odstających uszu xd
Jak pyknie to może bym się wybrał z nią w góry za 2-3 tygodnie na weekend. Coś tam nawinąłem temat, że mam zamiar jechać samemu odpocząć, pochodzić itp i zapytała czy byłoby miejsce dla niej xd (jak zapłaci to ok)
I jeszcze pytała co bym chciał zrobić ciekawego na co pozwala obecna pogoda - napisałem, że wybrać się pod namiot gdzieś do lasu, wziąć ze sobą psa i sobie tak jak dzikus jedną noc spędzić i cały dzien. Wspomniała, że ciekawy pomysł i żebym o niej pamiętał bo sama się boi. Niby takie głupoty, ale jakoś mnie podbudowały
To tyle z moich wypocin, trzymajcie się Mirasy i Mirabelki
#tinder #badoo #rozowepaski #niebieskiepaski