Aktywne Wpisy
panthererose +270
Hej w związku z tym, że zbliżają się Walentynki postanowiłam umówić się z jednym z plusujących ten wpis Mirkiem (koniec z Tinderem) - mile widziane okolice Warszawy
Cel to przede wszystkim poznanie kogoś.
Chętnych zapraszam do plusowania, czas do 12 lutego do godziny 20:00, potem zrobię losowanie!
Dla potwierdzenia podzielę się później zdjęciem ze spotkania!
#randkujzwykopem #zwiazki #relacjemiedzyludzkie #rozowepaski #niebieskiepaski #warszawa #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Cel to przede wszystkim poznanie kogoś.
Chętnych zapraszam do plusowania, czas do 12 lutego do godziny 20:00, potem zrobię losowanie!
Dla potwierdzenia podzielę się później zdjęciem ze spotkania!
#randkujzwykopem #zwiazki #relacjemiedzyludzkie #rozowepaski #niebieskiepaski #warszawa #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Kochani z racji zbliżających się Walentynek chętnie nie wyjdę z Mirkiem na randkę. Plusujcie ten wpis i komentujcie a ja wylosuje mirka albo mirabelke w sumie tez jutro o 21:37. Zapraszam do zabawy. #randkujzwykopem #milosc #zwiazki #heheszki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow Aha i #warszawa i okolice
Mało czasu ostatnio miałem i dużych postępów nie ma przy budowaniu makiety.
Jedyne co mi się udało, to dostawić 2.5 baseplate'a skał (strasznie nudne to jest, więc się zmuszam by to skończyć).
Powstanie jeszcze 1 baseplate ze skałami (na podłodze widać światło aktywujące tego questa), oraz dokończyć muszę ten rozgrzebany (pierwszy z lewej strony).
#lego #diy
@kon_rafal: nie liczyłem, więc dokładnej ilości Ci nie podam niestety. Szacunkowo 15-20k elementów
rusztowanie jest z innych klocków (duże i długie bricki, duże plate itd). Nie jest szczelnie wypełnione (więc powietrza jest trochę w środku), ale na tyle stabilne, że bez problemu można to przenosić i odwracać do góry nogami.
Jak chcesz zostawić ten szary kolor, to bardziej musisz za zielenić tereny wkoło. Wszystko wygląda jakby było w okolicach Rio Grande, a te skały jakby ze
@Wolvi666: drzewka i roślinność będę dodawał później :)
@d0n_chich0t: może być więcej fot jak skończę całą sekcję? W sensie zanim jeszcze zacznę roślinki dorzucać?
@Wolvi666: problem jest taki, że lego nie ma koloru odpowiedniego do tego :/
Tan za jasny i by się z podłogą zlał, Dark Tan to zmokły piasek. LBG i DBG użyłem tutaj i jak widać, nie do końca to
@Wolvi666: patrzyłeś ile kosztują klocki w tym kolorze? ;)
Przy tej wielkości skał co tutaj zbudowałem, to bym zbankrutował.
To drugie zdjęcie już lepiej - to akurat da się zrobić, bo Dark Tan plate'ów trochę mam
@Wolvi666: no to już tak jest zrobione! Pozostanie mi to przykryć tymi dodatkowymi kolorami ;)