Aktywne Wpisy
Joxek +800
Wczoraj byłem na większym spotkaniu rodzinnym i miałem sytuacje jak z mema ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mój kuzyn rocznik 1991 rok temu wziął ślub i mieszkają we #wroclaw na #wynajem Oboje pracują on w #korposwiat ona jako dietetyczka. No i pewnym momencie na spotkaniu zagaduje do nich ciotka rocznik chyba 1960 z pytaniem czy już mają coś swojego czy dalej wynajmują. No to kuzyn mówi że nie bo
![arkan997](https://wykop.pl/cdn/c0834752/fbb43a2770e9e82426065d303aaaee5dccb85adc79ba5aa7cb8cc10122700896,q60.jpg)
arkan997 +643
Odkryłam najlepszy sposób na pieczenie udek. Pierw są grillowane na górnej półce do mocnego zarumienienia następnie przykryte i pieczone na zwykłym trybie 30 minut w 180 topniach i znów grillowane (max. 2 minuty na pełną moc) na sam koniec. Bardzo soczyste i mega smaczne.
- Zapraszam na swój tag: #arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzenie #foodporn
Wygląda cudnie
technicznie @souvlaki ma rację bo nie ma przyprawy shoarma/shawarma. Jest takie danie jak shoarma do którego się używa konkretnej mieszanki przypraw.
Bo tak jak by przenieść to na nasz rynek to można kupić "przyprawę do bigosu" ale nikt nie powie że posypał/natarł coś bigosem. Myślę że o to mu chodziło. No ale wiadomo o co Tobie też chodziło, detal.
"Odkryłam najlepszy sposób na
No nie zrobiłam szaszłyków, przyjdzie na to czas, dużo udek było ostatnio ;)