Aktywne Wpisy

Zmorka +7
potraficie odczuwać empatię wobec narkomanów?

#olx ehhh, w każdym ogłoszeniu wyraźnie napisałem, że tylko odbiór osobisty. Gość chce z 900zł zejść do 500zł XD ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000010152
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 1000010152
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Nie ma to jak komuś zapewniać lepszy start niż swoim własnym obywatelom, zdecydowanie przemyślane xd
Jakby kobiety nie mogły siebie utrzymać i dzieci z programów socjalnych czy pracy to jak myślisz co by robiły? Facet by kradł a kobieta?
źródło: comment_1653475401xdDC2NFOgEItpg15v4Deaj.jpg
Pobierz@pszemek55: Nie widzę lepszego startu niż miałem ja, czy ktokolwiek z moich znajomych. Lepszym startem nie można uznać znalezienia się w obcym państwie jako uchodźca wojenny, a tym bardziej jakiejś drobnej kwoty, któą chyba przez dwa miesiące otrzymują.
Tak, lepszy start, wybacz, ale nie każdy ma rodziców, którzy mu za wszystko płacą
Co ty z tym zrobisz - twoja sprawa.
@Krzysztof_Listonosz: dlaczego klamiesz? 40 zl na dobe jest dla Polakow zapewniajacych Ukriancom nocleg i wyzywienie. Hotele dostaja nawet wiecej, ok 60 zl.
Komentarz usunięty przez autora
to nie było do Ciebie, reszta isę zgadza
@joginzbazin: Nóż sie w kieszeni otwiera, najgorszy rząd od czasów drugiej wojny światowej. Im sie nie udało dosłownie nic, potrafią tylko wydawać dekrety o rozdawnictwu
W cieniu tej całej wojny przeszedł niezauważony temat, że unia znów nam nową kare p--------a za
Tu masz przykład jak zrobiła to Turcja ale Turcja umie w wielką politykę.
Myśmy mogli dostać jeszcze więcej bo chętnych do dawania było więcej. Kojarzę jedynie działania samorządów z prośbą o wsparcie finansowe[obciążenie samorządów]https://biznes.interia.pl/gospodarka/news-trzaskowski-wiecej-obowiazkow-samorzadow-grozi-nam-finansowa,nId,5955524, a realnych działań MSZ i wyników niema, albo przynajmniej nie znam.