Aktywne Wpisy

ish_waw +61

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
KjatanSveisson +144
#perfumy
Pani z biurka obok (bardzo miła kobieta około 50 xd) do mnie wczoraj powiedziała na dworze jak szliśmy kawałek razem "ty tak ładnie pachniesz, ale zresztą zawsze ładnie pachniesz, się tak przyjemnie przy tobie siedzi, ty jakieś prawdziwe zapachy masz bo to mocno czuć"
A to oznacza że te wszystkie miesiące w robocie ludzie musieli czuć moje perfumy ale nikt nic nie mówi bo w Polsce nie ma takiej
Pani z biurka obok (bardzo miła kobieta około 50 xd) do mnie wczoraj powiedziała na dworze jak szliśmy kawałek razem "ty tak ładnie pachniesz, ale zresztą zawsze ładnie pachniesz, się tak przyjemnie przy tobie siedzi, ty jakieś prawdziwe zapachy masz bo to mocno czuć"
A to oznacza że te wszystkie miesiące w robocie ludzie musieli czuć moje perfumy ale nikt nic nie mówi bo w Polsce nie ma takiej

źródło: IMG_20250315_115300
Pobierz
Ruscy wciąż wożą swoje pociski w drewnianych skrzynkach, jak w czasie wielkiej wojny ojczyźnianej. Rozładowują je ręcznie i ręcznie ładują np. rakiety do wyrzutni - jedna po drugiej. Targają ciężkie drewniane skrzynki jak ich dziadowie i pradziadowie.
Armie NATO skrzyń nie używają, gdyż mają niesamowicie zaawansowane urządzenie, niedostępne armii sowieckiej, mianowicie
Szczegółów dowiecie się w TYM znakomitym wątku Thomasa C. Theinera
#ukraina #wojna #rosja
źródło: comment_1653436847PhJbdpDvO3CwTD1OXj6xtN.jpg
Pobierz@Glos_z_sali: to te same pociski, po co zmieniać ich sposób transportu? xD
@Glos_z_sali: może bym się jednak na coś przydał na froncie xD
źródło: comment_1653457121BvGIun3LSKYGNUS3hti9gN.jpg
Pobierzźródło: comment_1653457214gz5uHVMjWwuzRTsBW7bsfW.jpg
Pobierz@Temeraire: a to nie wystarczy lufę bardziej (lub mniej) na sztorc postawić?
Ruska logistyka to troche tak, ze bierzesz błędy i problemy armi niemieckiej z 2ww i robisz z tego to-do-list.
@WOiOwnik: TAK.
źródło: comment_1653458407ZOoP3fZq7ZQDHgXQZZKBHt.jpg
Pobierz