Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 16
@AnonimoweMirkoWyznania: standard na allegro, spróbuj skrytykować sprzedawcę to zrobi on absolutnie wszystko aby pozbyć się negatywa czy nieprzychylnej opinii. Ale to to z tego co wiem wynika też z tego jak Allegro naciska na sprzedawców żeby mieli minimum 95% pozytywnych opinii czy coś w tym stylu
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 21
@AnonimoweMirkoWyznania: kupiłem świetlówki LED na allegro bo miały same pozytywne opinie. Przyszły. Jeden klosz uszkodził się od wyjmowania z pudełka a reszta przy montażu. Opakowanie ferro Rocher na b mocniejszy plastik. Dałem negatyw produktowi i pozytyw sprzedawcy bo szybko wysłał i ogólnie ok. Pozytyw pozostał negatyw nigdy się nie pojawił.
  • Odpowiedz
Zrezygnowałem z allegro właśnie między innymi dlatego że nigdy nie wiadomo co kupujesz i jakiej jakości. Kupuje większość rzeczy w sklepach czy marketach wtedy widzę co kupuję może trochę drożej ale przynajmniej nie muszę się wkuriwac na odsyłanie komentarze itp.. ostani mój " większy " zaku
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: allegro to się syf zrobił że hoho, jak ludzie pisali chociaż tutaj nt. ilości podróbek różnych towarów opychanych na allegro to te tytany inteligencji odpisały że podróbek nie ma a jak są to im zgłaszać i z tym walczą xd

Jakiś czasem potem szukając kart pokemon pierwsze co widzę to dziesiątki aukcji z podróbkami lub jak to sprzedający twierdzi "zamienniki"

Ale allegro twierdzi że wszystko gra i podróbek u
  • Odpowiedz