Aktywne Wpisy
ataeB +8
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
lajsta77 +115
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
Publiczne oskarżenia Norwegii o "żerowanie na wojnie" tylko dlatego, że politycy wybrani do rządzenia tym krajem zachowują się w sposób zgodny z tym czego oczekują od nich ich wyborcy - jest po prostu głupotą.
Morawiecki, norwescy politycy właśnie dlatego cieszą się ogromnym zaufaniem obywateli własnego państwa, bo robią sumiennie to do czego ich powołano. Czyli do pragmatycznego i rozsądnego gospodarowania zasobami własnego kraj.
Wy z PiS powinniście uczyć się tego, że w pierwszej kolejności polityk musi zadbać o swoich obywateli, szczególnie tych, którzy potrzebują wsparcia państwa.
W Norwegii nie ma zbiórek na chore dzieci, których rodzice muszą żebrać na leczenie, by uchronić własne dziecko przed śmiercią. Nie ma tu starszych, niedołężnych osób pozostawionych w samotności bez jakiejkolwiek pomocy na pastwę losu w ich domach.
Wy z PiS lekką ręka wyrzucacie miliardy na propagandę w TVP co pozwala wam utrzymać się przy władzy. Nie patrząc na tysiące dzieci umierających z braku pieniędzy na ich leczenie.
Jeśli coś jest obrzydliwe, to właśnie to banksterze Morawiecki.
Pytanie ode mnie. Kiedy podzielisz się swoim wielomilionowym majątkiem zgromadzonym w niejasnych okolicznościach dzięki podejrzanym transakcjom z jedną z organizacji kościelnych żerujacym na majątku naszego państwa?
#bekazpisu
#bekazpodludzi
#inflacja
#polska #polityka
Stawiam, że Vateusz zawalił jakieś negocjacje handlowe z Norwegia i specjalnie ich teraz obraził żeby za parę miesięcy jak zacznie się gównoburza powiedzieć że to reakcja na te wypowiedź i zarzucić im małostkowość.
@MrNeko:
co innego jak to będzie inicjatywa oddolna i obywatele, Norwegowie będą się od swoich władz domagali przekazania jakichś nadwyżek na pomoc Ukrainie, a co innego jak Premier obcego państwa mówi im jak mają zarządzać swoim majątkiem, kiedy on nie
Komentarz usunięty przez moderatora
Wszystko żeby tylko polske zniszczyć, lefadztfo ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Deska_o0: ponoć mamy, ale tak na 40%-50% jedynie. Reszta była w gestii dobrej woli Norwegii. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@przeor22: i co tam jest komunistycznego? ponowię pytanie przedmówcy wiesz czym jest komunizm, czy tak rzucasz sobie tym słowem mimo że go nie rozumiesz? xD
Dlatego mam nadzieję, że tego gazu nie dostaną. Nie znajdą go - bo nie ma za bardzo skąd. Niech Polacy „zmarzną na zimę”. I się szybko nauczą. Skończy się patologia.
Jak w PRL - skończyło się żarcie- skończył się reżim.
@przeor22: strasznie głupi argument, przecież to usprawiedliwia wszystko co robi pis w Polsce
@vateras131 https://energetyka24.com/gaz/pgnig-zarezerwowalo-zdecydowana-wiekszosc-przepustowosci-gazociagu-baltic-pipe