Aktywne Wpisy
stanley___ +99
dariusz_94 +3341
Bożu, czekałem na niego z 2 godziny, aż usiądzie na tej ławeczce, którą ja chcę i którą ja wybrałem
W końcu się udało, skubaniec szybki jest. Mega jestem zadowolony, bo ciężko żulowi zrobić ładne zdjęcie. Wybaczcie ze wrzucam zdjęcie aparatu, ale prosto z terenu, później wrzucę po obróbce ;D W rogu widać jaki crop, bo bliżej nie chciał siadać xD
#fotografia #zwierzaczki #przyroda #smiesznypiesek #tworczoscwlasna #heheszki #pdk
W końcu się udało, skubaniec szybki jest. Mega jestem zadowolony, bo ciężko żulowi zrobić ładne zdjęcie. Wybaczcie ze wrzucam zdjęcie aparatu, ale prosto z terenu, później wrzucę po obróbce ;D W rogu widać jaki crop, bo bliżej nie chciał siadać xD
#fotografia #zwierzaczki #przyroda #smiesznypiesek #tworczoscwlasna #heheszki #pdk
#zalesie #budowadomu #budujzwykopem #zwiazki #logikarozowychpaskow
Budowa domu z kobietą to jest jakiś #!$%@? kabaret.
Nic mnie w życiu tak nie wykończyło psychicznie jak budowa domu z żoną.
Kilkadziesiąt straconych dni na szukaniu #!$%@? wie czego.
Najlepsze, że gdy już myślisz, że masz ustaloną koncepcje np. na oświetlenie, wszystko dodane do koszyka to słyszysz tekst
No wiesz co jednak do salonu i kuchni chce inne światło - ale jeszcze nie wiem jakie.\
#!$%@?, klamki do drzwi - mogłoby się wydawać proste, godzina wyboru.
Nie taki #!$%@? 3 dni oglądania na internecie w sklepach i ona dalej nie wie.
Najlepsze też jest to.
Ale kochanie wiesz, że mamy ograniczony budżet nie szalejmy tak może co?
Taki #!$%@?, lampa do salonu 1200 zł
- Ale będziemy ją mieć do końca życia.
Panele na dół 160 zł za metr
Byłem skłonny je wziąć, bo szukała paneli tydzien i już objechaliśmy z 30 sklepów i powiedziała, że te się jej mega podobają.
- Pojechaliśmy je wspólnie oglądnąć i zamówić.
-- No jednak mi się przestały podobać.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #628be48debb81e2750ba1693
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Wesprzyj projekt
Jak sama za to wszystko płaci to się jej nie czepiaj.
Bo płaci, prawda?
Płaci...?
@AnonimoweMirkoWyznania: coś czuję, że będzie rozwód
Ograniczaj pole wyboru do np 5 przeselekcjonowanych elementów i tyle.
Wtedy nie robi się a może to, a może tamto.
Nigdy, przenigdy nie dawaj kobiecie wolnej ręki w wyborze bo przepadniesz. Ma wybierać to co Ty chcesz a nie to co ona ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Panele za 160zl? Chociaż deska czy laminowane?To już bym wolał dopłacić te 20 i parkiet położyć.
Za duży wybór to problem, a nie zaleta sklepu.
Tak samo jest z pytaniem o wybór sukienki, filmu czy restauracji. Zawsze robię wybór pt. "To albo to, a jak oba ci się nie podobają, a nie masz konkretnej innej propozycji to ja biorę
@Flypho: pewnie winylowe. Po ostatnich podwyżkach takie są ceny niestety. Nie każdy chce mieć parkiet, który też ma swoje wady. Druga sprawa, że te 160zł to wcale nie jest drogo w porównaniu do płytek, które to dużo osób układa w salonach. Metr kwadratowy płytek (ładnych i w
@inko-gnito:
Jakie są wady parkietu w porownaniu do paneli?
Mój brat się buduje więc jestem na takiej grupie bo albo pytam za niego albo coś mu podpowiem.
Uwielbiam posty bab:
Grupa o jakiś poradach ale baba musi się pochwalić, że właśnie odebrała swój dom i milion zdjęć.
Ktoś piszę posta: wrzuci ktoś zdjęcia małych łazienek w kolorach szarości bo chce się zainspirować.
Baba wrzuca 40m łazienkę całą biało złotą ( ͡
Ale