Aktywne Wpisy

arkadi2020 +363

źródło: 1000003717
Pobierz
SzubiDubiDu +95
Widoczność na 200-300m ale oczywiście złamas musi jechać na zapalonych przeciwmgiełkach.
Przypominam: 50m to połowa odległości między słupkami kilometrowymi przy drodze
EDIT DLA WSZYSTKICH ZJEBÓW CO MÓWIĄ JAK OŚLEPIA TO IDŹ DO OKULISTY: masz przed sobą wielką czerwoną żarówę, która świeci mocniej niż autobus z naprzeciwka. Oczywiście, że to męczy oczy. Jak chcesz sprawdzić to popatrz se w lampkę przez 5 minut a potem rozejrzyj się po pokoju
#polskiedrogi
Przypominam: 50m to połowa odległości między słupkami kilometrowymi przy drodze
EDIT DLA WSZYSTKICH ZJEBÓW CO MÓWIĄ JAK OŚLEPIA TO IDŹ DO OKULISTY: masz przed sobą wielką czerwoną żarówę, która świeci mocniej niż autobus z naprzeciwka. Oczywiście, że to męczy oczy. Jak chcesz sprawdzić to popatrz se w lampkę przez 5 minut a potem rozejrzyj się po pokoju
#polskiedrogi

źródło: IMG_1737
Pobierz
Jeżeli myślicie o zakupie samolotu od PMDG to błagam nie róbcie tego. Nie dawajcie im powodu do podbijania swojego ego. Zazwyczaj jestem przeciwny, ale k---a używajcie piratów jeżeli już bardzo chcecie mieć ten samolot. Nie dajcie im nawet grosza ze swoich pieniędzy. Uważam, że naprawdę nie powinno być miejsca na takie zachowania. Nie uważam że PMDG musi mnie rozpieszczać, ale zdecydowanie uważam że nie powinno mnie oszukiwać - szczególnie jeżeli rzeczy które nie działają w ich samolocie bez problemu działają w samolotach innych producentów.
Gość od Toolbar Pushback też zabrał głos i zaprzeczył oskarżeniom jakoby jego addon psuł 737 od PMDG, co by potwierdzało moje doświadczenia - z Toolbar Pushback czy bez, samolot od PMDG ma dokładnie te same problemy.
#msfs #fsx #p3d #xplane #symulatory
źródło: comment_1653247954ZGC474DIGV5V84eWG50JD6.jpg
PobierzDlatego to community simowe zawsze będzie z-----e xD
Ten samolot miał wyjść jak będzie super gotowy. Od 2ch lat robili hype na ten samolot jakoby miał on przekraczać jakieś nieosiągalne granice. A po premierze okazuje się że on nawet nie spełnia w niektórych aspektach standardów takich producentów jak Bredock i w sumie to chyba w niczym nie jest lepszy niż średnio-zaawansowany addon od aerosoftu crj'ta.
@creative1222: i dlatego chcę przynajmniej
Dobre podejście do społeczności maja tylko twórcy darmowej zawartości oraz nowe studia tworzące payware. Wystarczy spojrzeć jak zachowują się twórcy z flightsim.to np. autor genialnego Gatwick oraz producenci płatnych addonów, którzy pojawili
Bo co mnie obchodzą narzędzia z jakich oni korzystają, ja zapłaciłem za samolot który miał spełniać pewne wyższe standardy a w niektórych aspektach zalatuje jakąś amatorką. I to nie ja sobie wymyśliłem te standardy tylko PMDG mi je obiecało.
Jak dla mnie to mogą model 3d wystrugać z patyków a