Wpis z mikrobloga

Po tym co tutaj przeczytałem, uważam że zakup 737 od pmdg był jedną z gorszych decyzji. K---a samolot zabugowany, miał być patch, a oni napisali jakieś bzdury że samolot jest idealny tylko asobo go zepsuło swoją grą i c------m sdk. No masakra jakaś, nawet znaleźli wytłumaczenie na kijowe animacje wyświetlane w kilku fps'ach. Jeszcze banda dzbanów dziękuje im za takiego news'a zamiast patcha i pisze jakieś peany jakoby ten samolot był jakimś szczytowym osiągnięciem, a to tylko dobry samolot z całą masą bugów.

Jeżeli myślicie o zakupie samolotu od PMDG to błagam nie róbcie tego. Nie dawajcie im powodu do podbijania swojego ego. Zazwyczaj jestem przeciwny, ale k---a używajcie piratów jeżeli już bardzo chcecie mieć ten samolot. Nie dajcie im nawet grosza ze swoich pieniędzy. Uważam, że naprawdę nie powinno być miejsca na takie zachowania. Nie uważam że PMDG musi mnie rozpieszczać, ale zdecydowanie uważam że nie powinno mnie oszukiwać - szczególnie jeżeli rzeczy które nie działają w ich samolocie bez problemu działają w samolotach innych producentów.

Gość od Toolbar Pushback też zabrał głos i zaprzeczył oskarżeniom jakoby jego addon psuł 737 od PMDG, co by potwierdzało moje doświadczenia - z Toolbar Pushback czy bez, samolot od PMDG ma dokładnie te same problemy.

#msfs #fsx #p3d #xplane #symulatory
newerty - Po tym co tutaj przeczytałem, uważam że zakup 737 od pmdg był jedną z gorsz...

źródło: comment_1653247954ZGC474DIGV5V84eWG50JD6.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@newerty:

Jeszcze banda dzbanów dziękuje im za takiego news'a zamiast patcha i pisze jakieś peany jakoby ten samolot był jakimś szczytowym osiągnięciem, a to tylko dobry samolot z całą masą bugów.

Dlatego to community simowe zawsze będzie z-----e xD
  • Odpowiedz
@Velsey: @raadaar: a wiecie że 737 nie wyświetla nawet oblodzenia na swoim super zaawansowanym modelu? xDD

Ten samolot miał wyjść jak będzie super gotowy. Od 2ch lat robili hype na ten samolot jakoby miał on przekraczać jakieś nieosiągalne granice. A po premierze okazuje się że on nawet nie spełnia w niektórych aspektach standardów takich producentów jak Bredock i w sumie to chyba w niczym nie jest lepszy niż średnio-zaawansowany addon od aerosoftu crj'ta.

@creative1222: i dlatego chcę przynajmniej
  • Odpowiedz
@newerty: bo community można opluć a oni i tak powiedzą, że to deszcz pada. Przez lata producenci addonów traktowali ludzi kupujących ich produkty jak g---o, a mimo tego są ludzie głoszący jakie to np. Malwarelabs nie jest cudowne.

Dobre podejście do społeczności maja tylko twórcy darmowej zawartości oraz nowe studia tworzące payware. Wystarczy spojrzeć jak zachowują się twórcy z flightsim.to np. autor genialnego Gatwick oraz producenci płatnych addonów, którzy pojawili
  • Odpowiedz
@newerty: dlatego szkoda strzępić ryja w te symulatory i community i zebrać kasę na LAPL albo PPLkę i latać w realu. Jak zacząłem liczyć kasę na addony, wolanty itd plus straty moralne wynikające z użeraniem się z toksycznym środowiskiem simmerów, pieprznąłem to w cholerę, bo za trochę więcej zajmuję się poważnym lotnictwem.
  • Odpowiedz
@ampcode: ściągaj pirata. Samolot nie jest tragiczny, jest dobry, tylko podejście PMDG do klientów psuje odbiór tego latadła jako całokształtu.

Bo co mnie obchodzą narzędzia z jakich oni korzystają, ja zapłaciłem za samolot który miał spełniać pewne wyższe standardy a w niektórych aspektach zalatuje jakąś amatorką. I to nie ja sobie wymyśliłem te standardy tylko PMDG mi je obiecało.

Jak dla mnie to mogą model 3d wystrugać z patyków a
  • Odpowiedz