Aktywne Wpisy

Ketoprofen +56
Wczoraj na dyżurze miałam (jeszcze) nastoletnią pacjentkę z nowotworem OUN. Dziewczyna z utrwalonym niedowładem, karmiona PEGiem.
W badaniach wyszły prawdopodobnie przerzuty do kości.
Mam r-------e święta całkowicie od wczoraj, nie mogę przestać myśleć o niesprawiedliwości jaką spotkała taką niewinną młodą osobę.
Dla mnie wierzenie w jakąś wyższą sprawiedliwość w postaci Boga świadczy po prostu o debilizmie i niskim IQ. Sorry ale no nie da się wierzyć widząc takie rzeczy.
W badaniach wyszły prawdopodobnie przerzuty do kości.
Mam r-------e święta całkowicie od wczoraj, nie mogę przestać myśleć o niesprawiedliwości jaką spotkała taką niewinną młodą osobę.
Dla mnie wierzenie w jakąś wyższą sprawiedliwość w postaci Boga świadczy po prostu o debilizmie i niskim IQ. Sorry ale no nie da się wierzyć widząc takie rzeczy.

źródło: comment_1652904588244u07e2oQGjHQA0dqkjwd.jpg
Pobierz@Czarny-rycerz_40k: mordo, a po 8 godzinach za biurkiem też nie boli? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Czarny-rycerz_40k: a praca fizyczna to nie ćwiczenia? takie tam p--------o. robiłem 10 lat fizycznie (monter kadłubów). teraz się przebranżowiłem i od 5 lat za biurkiem. z tym ze po robocie nie siedzę tylko aktywnie spędzam wolny czas. nie widzę różnicy.
@Czarny-rycerz_40k: tylko że nie każda praca fizyczna to z-----------e, dźwiganie i gwarantowany ból.