Aktywne Wpisy

wykop +29
Zmiany w lewym menu!
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!
Sprawdźcie
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!
Sprawdźcie
źródło: wykop
Pobierz
blinkarA +10
Chłopak z tindera po pierwszej randce zaprasza mnie na wspólny wyjazd do Chorwacji na jego koszt.
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem

źródło: comment_1652540497nqjdv2K2vPSL6bgLMZIGYg.jpg
Pobierz@pamperap: "Prawiczki fantazjują o oraniu zielonowłosych lewaczek w urojonych knajpach xDDDDDD"
@pamperap: Nie wiem, czemu tak usilnie myślisz o moim tyłku, ale słyszeć możesz tylko mój śmiech z tego, że tak wam brakuje wroga, że musicie wymyślać w swoich małych móżdżkach urojone sytuacje, gdy to głupiutkie przepełnione nienawiścią zielonowłose lewaczki was atakują, a wy im "błyskotliwie" odpowiadacie xDDDDDDD
@pamperap: zbyt dużo tekstu na sylabizowane na głos czytanie, ćwierćinteligencie? xDDD
@pamperap: i znowu nie masz racji, niezła seria, nawet jak na ciebie
@pamperap: to jest coś takiego jakbyś wrzuciła swoje zdjęcie gdzie jesteś obsmarowana gównem na całym ciele i podpisała je: „w ten sposób wyśmiewam lewacką sztukę”.
Lewicowe aktywistki nie zaczepiają innych ludzi, to tylko prawacka (inaczej nie da się napisać żeby nie obrazić prawicowych wykopków którzy nie walczą z chochołami) wyimaginowana sytuacja której podświadomie pragną bo w końcu kobieta zwraca