Wpis z mikrobloga

Jakie macie typy na sobotę? Jak dla mnie walka może pójść w obie strony, Rakic ostatnio nie zachwycał (jego walka z Sanstosem leczy bezsenność) ale Jano tym bardziej. Dzisiaj czytałem, że ponoć wszystkie jego sparingi przed walką tak wyglądały, był niby w dołku, twierdzi że teraz psycholog mu bardzo pomógł, nie wiem...
#ufc
klomo1 - Jakie macie typy na sobotę? Jak dla mnie walka może pójść w obie strony, Rak...

źródło: comment_1652361692TjkiOlMwLgR7AqZ0qYTKdK.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@klomo1: ja jzu nie wierze tbh. Od kad odszedl z ankos, zwiazal sie z rodzina jurkowskich i oddal menegment jurkowskiej to zero progres a skrajny regres. W sumie jak kazdy w WCA procz ziolkowskiego ktory poprostu ma talent
Uwazam ze janek jako zawodnik ktory moglby cos osiagnac sie juz skonczyl. Mial swoje 2 minutki bo to nawry 5 nie bylo bo sie osmieszyl z tym dziadkiem z brazylii
Niestety czesto
  • Odpowiedz
  • 0
@klomo1 sercem za Jankiem, jak będzie jednak nie wiem trochę odpuściłem MMA więc nie znam jego przeciwnika ani obecnej sceny
  • Odpowiedz
  • 3
@klomo1 znowu Jano underdogiem, jemu to akurat służy. W czym jest lepszy Rakic od prime Reyesa którego Janek rozjechał jak walec?
  • Odpowiedz
@kmds: spoko, dziurawy jiri, w goracej wodzie kapany jeszcze szybciej moze zostac sprowadzony na ziemie dwuznacznie niz jano ;)
  • Odpowiedz