Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Kolega_Muminka +88
Powiem wam Frenowie, że chyba jestem idiotą. Poszedłem do sklepu nie dla idiotów i znów próbowali mnie w jajo zrobić.
Minął grubo ponad rok od mojej ostatniej wizyty, gdzie okazało się, że nie mają produktu, który kupiłem przez Internet na raty, po czym musiałem anulować raty we własnym zakresie z bankiem (szczęśliwie dla mnie zadzwoniłem do banku po anulowaniu zamówienia przez sklep). Myślałem, że po prostu miałem niefart. Teraz zaczynam wątpić.
Pojechałem więc
Minął grubo ponad rok od mojej ostatniej wizyty, gdzie okazało się, że nie mają produktu, który kupiłem przez Internet na raty, po czym musiałem anulować raty we własnym zakresie z bankiem (szczęśliwie dla mnie zadzwoniłem do banku po anulowaniu zamówienia przez sklep). Myślałem, że po prostu miałem niefart. Teraz zaczynam wątpić.
Pojechałem więc
źródło: IMG_5757
Pobierz

Ja miałam sporo szacunku dla policji, bo to z definicji ciężka i niewdzięczna robota. Ale po tym, co członkowie tej służby odwalali podczas protestów kobiet i pokrewnych, a także podczas pandemii w niektorych miejscach,
@Jcdx: czlowieku, policja raz stanie tam przez godzine i bedzie suszyc, no i co? przez pozostale 365dni nie bedzie tam policji i dalej beda szybko jezdzic. Widze, ze mozdzek u ciebie niewiele wiekszy niz u policjantow
@Pangia: a koledzy w przedszkolu zaczeli klaskac
@Jcdx: ale co zrobic, idioto? no powiedz nam co ma zrobic policja ze zgloszeniem: "TOM
@xTortox: polacy nie maja zadnej wiedzy o swiecie, o swoim panstwie, dalej mysla, ze jest komuna i panstwo ma za nich myslec. Dla przecietnego polaka policja wlasnie po to jest, im sie wydaje, ze policja przyjedzie i "zrobi porzadek", a na czym mialby ten porzadek polegac to nikt nie wie xd
@szynszyla2018: tzw. paradoks policjanta. Jak policja dziala i wypisuje mandaty - zle. Jak policja nie pisze mandatow - tez zle xddddd
@szynszyla2018: ale co zrobic? juz ci napisali, ze mozna progi postawic. Policja nie spowoduje, ze seba albo mati bedzie jechal wolniej