Aktywne Wpisy
WladcaSlimakow +11
Czy branie L4 na dwa dni to przypał?
Brało mnie juz w piatek w robocie, przez weekend jest lepiej ale nie wydobrzałem jeszcze i te dwa dni by sie przydały.
Co robicz?
#pracbaza #pytanie #pytaniedoeksperta
Brało mnie juz w piatek w robocie, przez weekend jest lepiej ale nie wydobrzałem jeszcze i te dwa dni by sie przydały.
Co robicz?
#pracbaza #pytanie #pytaniedoeksperta
gymw8nhnzd +8
"jade 140 lewym pasem, a ludzie wyprzedzają tiry i musze hamować - NIE MYŚLĄ"
"robie szkolenie w dubaju i płacimy po kilkanaście tysięcy zko żeby wejść do hotelu, ALE LUDZIE BIEGNĄ ZA PIENIĄDZEM NIE DO KOŃCA WIEDZĄC PO CO"
"kupuje nieruchomości i kryptowalute, ale TAKSÓWKARZE I PIZZERMANI JAK O TYM GADAJĄ TO WARIACTWO"
typ zaraz kościół jak ziemba otworzy bo wyznawców sekciarskich ma
#gielda #kryptowaluty #youtube #nieruchomosci
Komentarz usunięty przez moderatora
Brzydzi mnie ten gość. A jeszcze bardziej wyznawcy.
Polecam omijać go i najlepiej w-----ć ten cały polski youtube, naganiacze, cwaniaki, szkoleniowcy którzy dorobili
Bym się nie zdziwił jakby typ był na pasku płacowym developerów którym nowe kurniki nie schodzą
@zawszespoko: w punkt, bo ja go tylko kojarzę z dwóch rzeczy:
- naganianie na mieszkania
- ćwiczenia i robienie sylwetki z jednoczesnym zaniedbaniem twarzy i głowy (łysina xD)
https://strefabiznesu.pl/influencerzy-beda-musieli-dostosowac-sie-do-tych-zasad-uokik-szykuje-wytyczne-dotyczace-wspolpracy-co-to-oznacza-dla/ar/c3-16332315
ciekawe czy spierdzieli do dubaju jak sie za niego UOIKK weźmie
Pamiętam pierwsze filmiki gdzie mówił o nieruchomościach. Podkreślał wtedy, że brzydzi się pseudo kołczy z yt i u niego to są konkrety. I tak faktycznie było. A teraz, po kilku latach stał się tym z kogo się nabijał. Ogólniki, jakieś filozoficzne rozkminy.
Poza tym najpierw naganiał na nieruchy i związane z tym szkolenia, ale jak się temat wysrał przez covid to postanowił zacząć zarabiać na