Wpis z mikrobloga

co ten Midel p------i już całkiem odleciał

"jade 140 lewym pasem, a ludzie wyprzedzają tiry i musze hamować - NIE MYŚLĄ"
"robie szkolenie w dubaju i płacimy po kilkanaście tysięcy zko żeby wejść do hotelu, ALE LUDZIE BIEGNĄ ZA PIENIĄDZEM NIE DO KOŃCA WIEDZĄC PO CO"
"kupuje nieruchomości i kryptowalute, ale TAKSÓWKARZE I PIZZERMANI JAK O TYM GADAJĄ TO WARIACTWO"

typ zaraz kościół jak ziemba otworzy bo wyznawców sekciarskich ma

#gielda #kryptowaluty #youtube #nieruchomosci
zawszespoko - co ten Midel p------i już całkiem odleciał

"jade 140 lewym pasem, a ...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zawszespoko: Przecież to typowy szkoleniowec, udało mu się na refermacji po rodzicach ugrać, zalewarował się na niskich stopach na mieszkania a wiedza zerowa. Ile z jego przewidywań się sprawdziło? Chyba niewiele
  • Odpowiedz
@Jcmg: nie wiem w sumie nie śledze jego kariery, widziałem tam kilka o mieszkaniach i jakieś okołoszurskie w czasach covidowych. Odpaliłem to żeby sobie w tle leciało ale tak p------i że aż się musiałem podzielić
  • Odpowiedz
@zawszespoko: Gość odlatuje i sam sobie zaprzecza. I kręci biznes „WIELKA INTEGRACJA”. Codziennie na nowych kanałach, ale koniecznie musi być reklama. Zbiera hajs na kolejne kurniki.
Brzydzi mnie ten gość. A jeszcze bardziej wyznawcy.
  • Odpowiedz
@zawszespoko: nie moge z tego typa, p------i totalnie od rzeczy. Jeśli ktoś się nie zna na temacie to może jego gadce uleć (choć raczej ktoś to ma max 90 IQ xD) Ale jak znasz się na jakiejś dziedzinie a on o tym gada to dociera do ciebie, że ten gość pieprzy farmazony i zwyczajnie improwizuje.

Polecam omijać go i najlepiej w-----ć ten cały polski youtube, naganiacze, cwaniaki, szkoleniowcy którzy dorobili
  • Odpowiedz
Bym się nie zdziwił jakby typ był na pasku płacowym developerów którym nowe kurniki nie schodzą

@zawszespoko: w punkt, bo ja go tylko kojarzę z dwóch rzeczy:

- naganianie na mieszkania
- ćwiczenia i robienie sylwetki z jednoczesnym zaniedbaniem twarzy i głowy (łysina xD)
  • Odpowiedz
@zawszespoko: Lubiłem go jak zaczynał.

Pamiętam pierwsze filmiki gdzie mówił o nieruchomościach. Podkreślał wtedy, że brzydzi się pseudo kołczy z yt i u niego to są konkrety. I tak faktycznie było. A teraz, po kilku latach stał się tym z kogo się nabijał. Ogólniki, jakieś filozoficzne rozkminy.

Poza tym najpierw naganiał na nieruchy i związane z tym szkolenia, ale jak się temat wysrał przez covid to postanowił zacząć zarabiać na
  • Odpowiedz
@zawszespoko: @WaltherW: Ja nie wiem, mam dwie teorie. Jedna jest taka, że chwilę po tym jak zaczął nagrywać jego sytuacja przestała być kolorowa i pamiętam jak w pewnym momencie zaczął być mega sfrustrowany, obrażał się co chwila, narzekał, kasował filmy znowu je przywracał, odgrażał się płatnym conetntem.... chwilę potem zaczęło się właśnie mega naganianie na szkolenia, wyjazdy. Pomyślałem sobie wtedy, że się w----ł w jakieś bagno finansowe i
  • Odpowiedz