Aktywne Wpisy
oldsox +7
Witam
Powoli zbliza sie czas pozgenac sie ze swoim 23 letnim seatem leonem. Szukam wiec samochodu. Moze ktos cos doradzi by nie siedze w temacie motoryzacji. Kwota to do 100 tysi
Sytuacja:
Roczny przebieg 5 000 km( praca zdalna )
Rodzina 4 osoby
Wymagania:
Bezwaryjny albo chociaz prosty w obsludze naprawie
Na długie lata bo dla mnie to tylko konieczny wydatek
Nie suv( na samo miasto bez sensu)
Benzyna ( j.w)
Troche
Powoli zbliza sie czas pozgenac sie ze swoim 23 letnim seatem leonem. Szukam wiec samochodu. Moze ktos cos doradzi by nie siedze w temacie motoryzacji. Kwota to do 100 tysi
Sytuacja:
Roczny przebieg 5 000 km( praca zdalna )
Rodzina 4 osoby
Wymagania:
Bezwaryjny albo chociaz prosty w obsludze naprawie
Na długie lata bo dla mnie to tylko konieczny wydatek
Nie suv( na samo miasto bez sensu)
Benzyna ( j.w)
Troche
Smarek37 +577
ała
obrazy wygenerowane przez ai (model dall-e 2 / openAI) na podstawie powyższego tekstu
#dalle2 #ai #futurologia #sztucznainteligencja #smiesznekotki
Można pomylić z prawdziwością
AI nie poradzi sobie z zadaniem "wymyśl nowy gatunek muzyczny, który będzie inny niż wszystko znane do tej pory".
@kamilspl: ale wystarczy, że wygeneruje obraz albo piosenkę, które ktoś sprzeda jako
Btw każdy człowiek też maluje na podstawie tysięcy innych obrazów (czy też widoków) które widział, nikt w próżni nie mieszka.
@bzdr: nie rozumiesz czym jest sztuka w takim razie.
@kuhwa: jak słucham płyty albo czytam książkę to podziwiam twórcę i mowię "ale ktoś ma talent ale ktoś ma łeb" - co mam podziwiać w dziele bez twórcy? Słucham zespołu, czytam autora, podziwiam rysownika i to, co wnieśli od siebie, i co stanowi o
@bzdr: w sztuce rzadko chodzi o obraz bez kontekstu, jakim jest jego autor. Autor w postaci elektroniki jest bezwartościowy, zatem tak samo jak i to co produkować będzie takie SI
Komentarz usunięty przez autora
@FormalinK: ja to wiem i o to mi właśnie chodzi - co, jeśli wygeneruję obraz kota liżącego kaktusa i powiem, że jestem autorem?
Ale nie jestem wybitną jednostką, a takie ciągną świat do przodu.
Zobacz jak zmieniła się muzyka na przestrzeni dziejów - porównaj np. Chopina z XIX i Elvisa tworzącego 100 lat później. Muzyka rockowa, czy elektroniczna nie mają prekursorów i w sumie wzięły się znikąd.
Pomyśl o obecnie panującym wyobrażeniu kosmity, skądś się wzięło, chociaż nie ma dowodów na