Wpis z mikrobloga

@aarahon: Zrób tak jak ja. Włącz YT, ulubionych wykonawców posłuchaj sobie w spokoju, a następnego dnia już łapiesz po gitarę ponownie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Tami: tyle że gdy zobaczyłem cenę basu w sklepie a następnie matowo - czerwonego Les Paula od Epiphone opatrzonego plakietką z przystępną ceną to kupiłem tego Les Paula a chciałem grać na basie ;) Pewnie poćwiczę trochę i oddam gitarę mojej chrześnicy a sam przesiądę się na plumkanie na basie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@KrolRyszardWspanialy: była okazja go kupić w okazyjnej cenie a szukałem gitary następnej aby zastąpić swojego leciwego Jacksona JS12, a co się później okazało to sprzedawał go gość który grał parę razy ze Stevem Vai:)
@_kapsel: 2014 z mostkiem Zero-Edge 2 i pipakami Quantum
  • Odpowiedz
@mowilemzewroce:

jak kupuje się gitarę z takiej niższo-średniej półki to niestety strasznie cenowo traci już przy samym zakupie ( ͡° ʖ̯ ͡°)

A warto czasem się przejść do lokalnego sklepu muzycznego. Zdarza się, że i przez kilka lat wiszą tam prawdziwe perełki, a o ile cena katalogowa się w tym czasie zmienia, to cena na etykiecie w sklepie pozostaje ta sama, jeśli nie spada wręcz.
Można
  • Odpowiedz
@Mr_Hand_of_Fate: niestety w moim lokalnym set 10-46 ernie balla kosztuje 60 złotych, o gitarach mądrzej będzie nie wspominać bo ich ceny to kosmos za totalny szrot :P Ale z chęcią kiedyś przejechałbym się do takiego sklepu z prawdziwego zdarzenia i wtedy z pewnością zastosuję się do Twojej rady!
  • Odpowiedz