Aktywne Wpisy
Djuk94 +27
Ale tatuaże to gówno, banda dziwaków xDD
#tatuaze
#tatuaze
rozdartapyta +4
Czy można mieć kilkanaście lat nieleczoną depresję? Czy tylko ja sobie wmawiam tę chorobę, a lata które już minęły od początku tej niby choroby wykluczają taką możliwość? Bo w takiej sytuacji albo bym się wcześniej wyhuśtał albo zwariował? I czy wraz z biegiem czasu zwykła depresja może przejść w jakieś stany dwubiegunowe albo takie wahania nastroju że tego nie idzie wytrzymać? Ogólnie to zastanawiam się nad pójściem do psychiatry ale nie jestem
Jebia nas az milo
#gielda #ekonomia #finanse #gospodarka
Najniższa już nie wystarcza na wynajem najtańszego mieszkania z czynszem i rachunkami w jednym z większych miast, jeszcze kilka miesięcy i nawet średnia będzie za niska aby w ogóle mieć gdzie mieszkać.
Oczywiście, że nie wystarcza na przeżycie. Ja tu mówię o samym mieszkaniu. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jeszcze trochę i pokój jedyna będzie poza zasięgiem, w Gdańsku już 1000-1500 zł plus opłaty za przywilej mieszkania w klicie z obcymi ludźmi, da się zbić do 500-600 zł za miejsce w pokoju 3-osobowym. Za chwilę okaże się, że ludzie są zmuszeni mieszkać w "komunałkach" jak w ZSRR lat '50.
Jak to tam z ta putininflacja? xD
@cinos tak, wiem. No i?