Aktywne Wpisy
mirko_anonim +132
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Chłop pracuje fizycznie, ale dostał propozycję awansu. Przejście z "fizycznego" na "umysłowego" (stanowisko kierownicze). Były pewne wymagania i warunki, które chłop spełnił po krótkim przyuczeniu.
Niestety w trakcie wprowadzania na nowe stanowisko zaczęło się pojawiać coraz więcej nowych problemów i spraw, z którymi chłop w ogóle by nie chciał mieć do czynienia. Na zasadzie "żaden awans i żadna podwyżka nie przekona mnie do tego, żeby na co dzień zajmować
Chłop pracuje fizycznie, ale dostał propozycję awansu. Przejście z "fizycznego" na "umysłowego" (stanowisko kierownicze). Były pewne wymagania i warunki, które chłop spełnił po krótkim przyuczeniu.
Niestety w trakcie wprowadzania na nowe stanowisko zaczęło się pojawiać coraz więcej nowych problemów i spraw, z którymi chłop w ogóle by nie chciał mieć do czynienia. Na zasadzie "żaden awans i żadna podwyżka nie przekona mnie do tego, żeby na co dzień zajmować
Zielonykubek +7
Jak byście zareagowali gdyby po miesiącu związku dziewczyna nagle, bez powodu zaczęłaby wam opowiadać o penisie byłego chłopaka, że był ogromny i potem miała problem przestawić się na mniejsze? I nie przestawała opowiadać mimo waszych próśb... Czy według Was takie teksty świadczą o jakimś zaburzeniu?
#zwiazki #logikarozowychpaskow
#zwiazki #logikarozowychpaskow
#antynatalizm
Komentarz usunięty przez moderatora
Szkoda mi laski, ewidentnie siedzi w domu bez znajomych i juz mózg się zlasowal.
Zaraz po tym, gdy wysłałem jej artykuł w którym była wzmianka o tym, że dzieci mogą czuć się obciążeniem, gdy opowiadają o swoich problemach.
Ciekawe jak
https://www.wykop.pl/wpis/65357609/ej-bede-sie-tu-dobrze-bawic-poki-bedziecie-produko/
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Współczuję jej dziecku.
@Zerero: zlituj się, przeczytałem kilka Twoich wypowiedzi, i inteligencja to ostatnie o co można Cię posądzać. Przegryw, antynatalizm, przegryw, antynatalizm..
Wyluzuj trochę bo od takiej bańki tworzą się problemy psychiczne, mam takiego "byłego" kumpla którego tak już #!$%@?ło na tym punkcie że do każdej młodszej kobiety zwraca się per "#!$%@?". Ostatnio spalił
No niezły Nostradamus z ciebie tak, ewidentnie jestem przegrywem znasz jeszcze moje życie miłosne, stan majątkowy i numer karty kredytowej. Po prostu żałość. Widziałeś gdzieś
Komentarz usunięty przez autora