Wpis z mikrobloga

@Fichtner: Pewnie zależy od miasta: w Warszawie tak jak napisał @voorhees za chodzenie 0, płatne tylko wyżywienie. W innych miastach jest różnie, może być też"symboliczna" opłata typu 200-300 za samo uczęszczanie
  • Odpowiedz
To by była lepsza polityka prorodzinna niż bezmyślne robienie przelewów.

@Trzesidzida: Według łykopków to i tak byłoby lewactwo ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dla mnie to jakiś dramat co teraz obecnie jest. Jak byłem gnojem to większość dzieci miało opcję żłobka czy przedszkola za parę groszy pod wyżywienie xD Obecnie w dużym mieście połowa pensji rodzica idzie na abonament.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Digital_Boy: rytmika brzmi zajebiście. Właśnie polujemy na takie zajęcia bo u nas w żłobie dopiero raz był gość co prowadził zajęcia tego typu i wyglądało to ciekawie. Dzieciaki siedziały zahipnotyzowane. Bonus 10 PLN i już można myśleć o kolejnym dzieciaku xD
  • Odpowiedz
@korpoRator
Szczerze to trafiliśmy zlobek z d--y na fcb .
Pierwsza opcja była 1600 zł + wyzywanie kolo 300 zł bo katering nie mieli swojej kuchni .
Tu było 1300 zł ale od lutego 1400 zł z wyżywieniem i tymi bajerami nic mnie nie interesuje, zajecia językowe hindus uczy angielskiego xD, zabawy, jakieś teatrzyki, coa tam kleją malują i itp nawet swoją kuchnie mają no i cena była atrakcyjna :D
Ale
  • Odpowiedz