Aktywne Wpisy
Miarki, pijcie że mną kompot. Różowa właśnie dzwoniła se urodziła więc zostałem ojcem i z tej okazji pije sobie w----y.
Phantom-Zero +1
#gotowanie Co robicie z mięsem od rosołu? Nie lubie go a mieszkam sam. Macie jakieś patenty żeby go nie zmarnować?
Jutro umówiony na drugie spotkanie (jak ktoś nie widział tu link do pierwszego g---o spotkania - https://www.wykop.pl/wpis/65157789/odpowiedz-na-pytanie-ktore-zadalem-w-tej-ankiecie-/
Miała być druga 18'stka ale jako że wylądowała w szpitalu, padło na spacer z 24latką, która również wykazuje mega zainteresowanie i wali pdosteksty jak poyebna, ale po ostatnim spotkaniu nie robię sobie absolutnie nadziei na nic, że tym razem coś wyjdzie. No i gumek też nie mam zamiaru kupować. Tak zorganizowałem spotkanie, że jeżeli by coś ten teges, to po prostu kupimy gumki razem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Chociaż nie wiem czy ludzie tak robią ¯\_(ツ)_/¯
Poza nią mam jeszcze w zapasie 4 laski chętne na spotkania.
KTÓRAŚ BĘDZIE MUSIAŁA MNIE W KOŃCU WYCIĄGNĄĆ Z PRZEGRYWU, NO, nie podaruje po prostu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jak ktoś jest ciekawy losu, lajkować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wołam wszystkich a zwłaszcza @TroskliwyDziad który tak bardzo chciał być wołany ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@micharch @AssRock @Malenaa @Ocean--Debil @FuckTheWorld @wojtas___ @posepny_papaj
@przegryw_wykopu @userrrr @De_Fault @Zaprojektowany @Salixu @TygersOfPoontang
#tinder #badoo #rozowepaski #s--s #blackpill #przegryw
Komentarz usunięty przez autora
@Krawedziowy96PL: Podaj te porady, chętnie je przeczytam
@Tytyrytybum: Rodzice chyba nie stanowią jakiegoś większego problemu. Ostatnie spotkanie co czytałaś, było z 18'latka która miała wolną chatę.
Mam jeszcze dwie 18'latki z czego jedna ciśnie mnie, żebym do niej przyjechał, ale nie mam jej gdzie w grafik wsadzić.
Druga sprawa, co Ty poerdolisz o profesjonalnych sesjach? Na tym tinderze większość kobiet sama wstawia selfiaki czy inne zdjęcia ze zwykłego telefonu. Ładnie baniaki macie zryte xD
Raczej jak będę robił o tym następny wpis to po prostu zrobię go po spotkaniu xd
@Pralko-suszarka: i Ty uważasz, że facet musie mieć profesjonalną sesję, a kobieta nie?
@technojezus: A po co kobiecie profesjonalna sesja, skoro i tak będzie mieć 99+ lajków po godzinie?
I nie tyle ja tak uważam, co większość porad tak uważa, że zdjęcia powinny pokazywać ciebie jak najlepiej, a sesja profesjonalna najbardziej to podbija.