Wpis z mikrobloga

Kontynuując moją wielką historię o próbach wyjścia z przegrywu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jutro umówiony na drugie spotkanie (jak ktoś nie widział tu link do pierwszego g---o spotkania - https://www.wykop.pl/wpis/65157789/odpowiedz-na-pytanie-ktore-zadalem-w-tej-ankiecie-/

Miała być druga 18'stka ale jako że wylądowała w szpitalu, padło na spacer z 24latką, która również wykazuje mega zainteresowanie i wali pdosteksty jak poyebna, ale po ostatnim spotkaniu nie robię sobie absolutnie nadziei na nic, że tym razem coś wyjdzie. No i gumek też nie mam zamiaru kupować. Tak zorganizowałem spotkanie, że jeżeli by coś ten teges, to po prostu kupimy gumki razem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Chociaż nie wiem czy ludzie tak robią ¯\_(ツ)_/¯

Poza nią mam jeszcze w zapasie 4 laski chętne na spotkania.

KTÓRAŚ BĘDZIE MUSIAŁA MNIE W KOŃCU WYCIĄGNĄĆ Z PRZEGRYWU, NO, nie podaruje po prostu ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Jak ktoś jest ciekawy losu, lajkować ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wołam wszystkich a zwłaszcza @TroskliwyDziad który tak bardzo chciał być wołany ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@micharch @AssRock @Malenaa @Ocean--Debil @FuckTheWorld @wojtas___ @posepny_papaj
@przegryw_wykopu @userrrr @De_Fault @Zaprojektowany @Salixu @TygersOfPoontang

#tinder #badoo #rozowepaski #s--s #blackpill #przegryw
  • 68
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tytyrytybum: a no to faktycznie inny swiat zupelnie. Ja mialem 99+ po 24h, tylko mam tez wrazenie ze skrypty dzialaja na niekorzysc facetow, zeby wyciagnac wiecej kasy od potencjalnych spermiarzy. Inaczej sie zachowuje tinder na koncie zwyklym, a inaczej na tym premium. Wcale ten premium nie jest lepszy wlasnie, bo pozycjonuje gorzej zeby motywowac do kupowania boosterow. Natomiast majac zwykle konto jest sie wyzej w wyszukiwaniu, zeby zachecac do kupna
  • Odpowiedz
No każdy ma na wszystko inny czas, tylko może dla własnego bezpieczeństwa nie celuj raczej w osiemnastki, tylko raczej w babeczki, które nie mieszkają z rodzicami.

@Tytyrytybum: Rodzice chyba nie stanowią jakiegoś większego problemu. Ostatnie spotkanie co czytałaś, było z 18'latka która miała wolną chatę.

Mam jeszcze dwie 18'latki z czego jedna ciśnie mnie, żebym do niej przyjechał, ale nie mam jej gdzie w grafik wsadzić.
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka: podziwiam was za te baity, że też wam się chce ¯\_(ツ)_/¯

Druga sprawa, co Ty poerdolisz o profesjonalnych sesjach? Na tym tinderze większość kobiet sama wstawia selfiaki czy inne zdjęcia ze zwykłego telefonu. Ładnie baniaki macie zryte xD
  • Odpowiedz
i Ty uważasz, że facet musie mieć profesjonalną sesję, a kobieta nie?

@technojezus: A po co kobiecie profesjonalna sesja, skoro i tak będzie mieć 99+ lajków po godzinie?

I nie tyle ja tak uważam, co większość porad tak uważa, że zdjęcia powinny pokazywać ciebie jak najlepiej, a sesja profesjonalna najbardziej to podbija.
  • Odpowiedz