Aktywne Wpisy

Cisek44 +30
Dostałem chatę w Niemcach w spadku, rzeczoznawca wycenił na 350k euro
Myślę żeby sprzedać i otworzyć jakąś franczyzę w Polsce
W co byście weszli? Żabki, dino?
#inwestycje
Myślę żeby sprzedać i otworzyć jakąś franczyzę w Polsce
W co byście weszli? Żabki, dino?
#inwestycje

FrizPL +155
źródło: yaU74NucFmpQVvvl
Pobierz

https://forsal.pl/swiat/ukraina/artykuly/8411199,przemysl-ukraincy-wracaja-do-kraju-jestesmy-tam-potrzebni.html
o boszesz o k---a ( ಠ_ಠ)
#nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #kredythipoteczny
Po ile kurniki w takim Lwowie? To ten moment aby wchodzić all in.
@witam12: Może nei tak szybko, ale jak nie stanie się cud, a Ukraina wejdzie do UE to po mojemu nie minie druga dekada unijnej Ukrainy jak będą bogatsi od Polski.
@witam12: Może nei tak szybko, ale jak nie stanie się cud, a Ukraina wejdzie do UE to po mojemu nie minie druga dekada unijnej Ukrainy jak będą bogatsi od Polski.
@Filipterka25: XD tak dokładnie tak będzie
@kaaban: A iel czasu zajęło Polsce dogonienie Portugalii?
@witam12: tak będzie, tak samo jak do nas przyjeżdżają włosi, Hiszpanie, Grecy itd
@kaaban: A iel czasu zajęło Polsce dogonienie Portugalii?
@Filipterka25: 18 lat przy czym Portugalia dalej nie przyjeżdża do nas do pracy. Poza tym Porównujesz państwa południowe, które z natury nie mają ciśnienia na bogactwo i rozwój, do państw które dosłownie z----------ą. Ukraina dogoni Polskę mniej więcej po takim czasie po jakim my dogonimy Szwecję, a przynajmniej Finlandię
Z Ukrainy kto mądrzejszy już dawno wyjechał, dzietność jest na poziomie zapaści demograficznej, oligarchowie dosłownie rządzą krajem, 1/4 ludności woli mieszkać w Rosji, łapówkę musisz dać przy każdej jednej sprawie. Do tego odbudowa infrastruktury, nawet jak ktoś to za sponsoruje, zajmie lata.
Naprawdę moglibyście się nie ośmieszać z tym gloryfikowaniem Ukrainy,
@kaaban: co.jpg
@kaaban: Właśnie ta 1/4 została rozjechana czołgami. Rosyjskimi.
Mieszać zaprawę murarską na budowie kurnika deweloperskiego?
Na bank Ukraińcy po wojnie która zniszczy ich gospodarkę i przede wszystkim demografię dogonią nas w 10 lat. Powodzenia xD
@kaaban: co.jpg
1/4 ludności woli mieszkać w
źródło: comment_16514967986F3fdwWE0AsTe2GeACFFY3.jpg
Pobierzźródło: comment_1651586651M7aBU7WJdGNEHVXarvBvk0.jpg
Pobierz@Filipterka25: Wschód?
@profildogier: Ja nie szukam onucy tylko prorosyjskich obywateli Ukrainy
@kaaban: I głosowanie na Boiko wskazuje na prorosyjskość? Niech tak będzie - dokładnie te tereny (poza rejonem Budziaku) są rozjeżdżane rosyjskimi tankami. Raczej słaba prezentacja ruskiego miru dla jego popleczników.