Wpis z mikrobloga

@StanSwiderek: Szczerze? 2 tys. uważam za i tak wysoka cenę za te loty, bo w grudniu płaciłam na przykład 1400 zł w obie strony. Zawsze szukam na Skyscannerze, zazwyczaj latam z przesiadkami, ale np. dwa miesiące temu leciałam LOTem bezpośrednio do Miami za 2200. Można znaleźć serio tanie bilety :D
  • Odpowiedz
@amonet: Test antygenowy zrobiony na dzień przed odlotem, nie 24h. Masz cały dzień na zrobienie testu. Poza tym chodza słuchy, ze lada moment zniosą ten debilny wymóg, wiec być może w czerwcu wystarczy np. samo szczepienie albo i nawet jego brak :)
  • Odpowiedz
@Kwasna_Ostryga: Ja szukam szukam innego znajduje. W lutym znalazłem za 900$ ale teraz najtańszy z Miami do Polski Ok 1200$ z jedna przesiadka. Latania z wieksza ilością przesiadek jest nienormalne :-)
  • Odpowiedz
@HienaCmentarna87: Prywatnie, mam własny biznes, więc mogę sobie latać kiedy chcę, to duży komfort ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nocuję już kolejny raz na Long Island, właściwie to w Astorii, do Times Square 10 minut metrem. Cenowo to zależy, jak wcześnie zarezerwuje się nocleg, na kilka miesięcy wcześniej można dostać Hiltona na Times Square za 3000 na tydzień, im później tym drożej niestety. Polecam NYC, ma naprawdę
  • Odpowiedz
@Kwasna_Ostryga: No Ale na dzień przed odlotem to mamy niedzielę bo wylot o 12 w poniedziałek. więc chyba zostaje test na lotnisku. Ale mam nadzieję, że zniosą i będzie po problemie.

Baw się dobrze w US. Udanego wypoczynku.
  • Odpowiedz