Aktywne Wpisy
Operator_imadla +80
Ostatnio na Reddit był wpis jak koleś wziął 50k USD kredytu żeby grać na giełdzie i w krótkim czasie obrócił to w 2 mln USD. Myślicie że to dobry pomysł wziąć kredo na grę? Szybko by się zwróciło #gielda

#6poziomraka, cala historia.
Elo,
Wczoraj minął dokładnie rok odkąd dowiedziałem się, że mam guza mózgu (skąpodrzewiak G3). Ścieżka do tej pory:
- operacja w styczniu na świadomce (doświadczenie nie z tego Świata)
- terapia skojarzona radio/chemio w marcu/kwietniu, 30
Elo,
Wczoraj minął dokładnie rok odkąd dowiedziałem się, że mam guza mózgu (skąpodrzewiak G3). Ścieżka do tej pory:
- operacja w styczniu na świadomce (doświadczenie nie z tego Świata)
- terapia skojarzona radio/chemio w marcu/kwietniu, 30
źródło: PXL_20250719_191318803.MP
Pobierz

Jeżeli ci ludzie nie wrócą do pracy, to zaraz przy granicy będziemy mieli 20 milionów bezrobotnych, głodnych ludzi, bez pieniędzy. Wojna się skończy i zacznie się kryzys humanitarny.
Co wtedy? Walniemy mur jak z Białorusią?
Można załapać świetne kontrakty, ale najpierw Ukraina musi wygrać.
Obronią zachód to dobrze, obronią wschód to bardzo dobrze.
1. O tym pisałem w komentarzu wyżej.
2. A czy ja napisałem, że chcą tylko D----s i Ługańsk? To podobno ich cel minimum, z Kijowem próbowali, nie pykło i już raczej tam nie wrócą. A przynajmniej miejmy taką nadzieję.
A do reszty tych głupot nawet się nie odniosę, bo szkoda czasu.
Łobuz bije słabszego? Nie wolno interneniowac! Kopnie raz i przestanie!
Otoz nie.
Cala ich strategia polega na zajmowaniu kawałek po kawałku. Celem jest kawałek, więc "zaatakujemy całość, a ostatecznie zgodzimy się na wzięcie kawałka".
Jesli niedźwiedź nie padnie na długie dekady, to wróci za chwilę po kolejny kawałek, a wtedy będzie już bliżej i bliżej.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu