Aktywne Wpisy
fen3k +8
Dostałem właśnie powiadomienie, że ktoś kręci mi się po działce. Odpaliłem podgląd z kamery, a tu mi latają jakieś duchy i inne dymy. Jakieś pomysły co to może być? Działka znajduje się niedaleko lasu i pól. Temperatura to w tej chwili ok. 10 stopni. Kamera to CW400.
Nic się na pewno nie pali, a dymek zawiewa co kilka minut i lecą powiadomienia na telefon.
https://streamable.com/otc7ka
#kiciochpyta #cctv #
Nic się na pewno nie pali, a dymek zawiewa co kilka minut i lecą powiadomienia na telefon.
https://streamable.com/otc7ka
#kiciochpyta #cctv #
6aesthetic9 +50
z początku byłem zachwycony AI ale jak teraz widze jak wygląda internet to jestem załamany
Roszczeniowe paniusie zakolczykowane jak krowy w dziwnych miejscach i pobazgrane na calym ciele tatuazami przez co wygladaja jak publiczny kibel na dworcu PKP. Patrza na pierwszej randce tylko jak obezrec sie jak prosiak i za nic nie zaplacic. Drugiego spotkania nie ma bo chodzi tylko o wyludzenie zarcia. Polki zazwyczaj sa wulgarne gorzej jak menele po kilku odsiadkach w wiezieniu. Nie potrafia sie zachowac po spozyciu 3 zubrow i czesto po alko popuszczaja ci.. komu popadnie. Nie na darmo krazy powiedzenie o Polkach "laska pijana d--a sprzedana". Swoimi "lekkim" podejsciem do tych spraw robia wioche w kraju i zagranica przez co kazdy cudzoziemiec ma Polske za darmowy b----l a Polki na swiecie slyna z puszczalstwa.
Jak w innym kraju do kobiety sie usmiechniesz to ona tez to odwzajemni usmiechem albo sama podejdzie i cos milego zagada. Jak do Polki sie usmiechniesz to albo wykrzywi morde tak, ze ci sie wszystkiego odechce albo podejdzie i powie "na ch.. sie patrzysz".
Generalnie Polki sa gburowate, chamskie, roszczeniowe, wszystko im sie nalezy same nie oferujac nic, leniwe, lubia wiesc pasozytnicze zycie na facecie jak jakas huba. Dobrze, ze teraz jest alternatywa w postaci milej, skromnej, dobrze ulozonej, koserwatywnej dziewczyny z Ukrainy.
#p0lka #tinder #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki #s--s #blackpill
@kamil-tika: To poszukaj takiej, która pije Żywce.
Komentarz usunięty przez moderatora
@kamil-tika: Mi się nie podoba przedmiotowe traktowanie mężczyzn.
Nie ma najmniejszego sensu podejmowanie wysiłków w celu budowania czegoś trwałego, zakładania rodziny jeśli się widzi przykłady w swoim środowisku (i odbicie w statystykach), że mężczyzna i ślub jest niczym innym jak metodą na zabezpieczenie się materialne do końca życia.
@kamil-tika: jak tylko chciałem to moje randki z tindera miały drugie spotkanie. To nie jest problem z nimi, a z tobą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Voltaire: Ok, czyli potwierdziłeś, że jesteś skłonny stosować podłą retorykę ("victim blaming") względem jednej płci, a względem inne płci nie.
Chociaż Ty sprowadzasz krytyczny głos o kobietach do baitu, więc... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powinieneś pracować w TVPiS, serio. Zarobiłbyś kokosy.
Komentarz usunięty przez autora
Z drugiej strony interesująca projekcja hipokryzji - zastosowałeś podwójne standardy i rzucasz do mnie teksty o pracy w propagandowej stacji.
A tak przy okazji to wczoraj pod lidlem widziałem pannę w ładnej sukience, nagle się odwróciła a ru jeb… tatuaże jakby ja kura mojej św pamięci babci pazurem popisała… Same k---a bazgroły. Dramat.